Annonce

Aqua klar med energi og hitparade
aqua-pressemoede_040_260916.jpg
Aqua-medlemmerne Søren Rasted (tv), Lene Nystrøm og René Dif sammen med stifter af 'Vi Elsker 90'erne' Riffi Haddaoui (th). Næste års 90'er turné starter med en koncert på rådhusplænen den 27. maj næste år. Foto: Brian Poulsen
90'er fest René Dif, Søren Rasted og Lene Nystrøm var i strålende humør, da de i eftermiddags stillede op til pressemøde på Rødovre Rådhus i forbindelse med næste års 90’er fester. ”Vi er ikke kendt for at holde os tilbage, og vi kommer til at give den fuld klang,” garanterede René Dif.

Der var rift om pladserne og faktisk ikke stole nok til alle, da koncertkonceptet ’Vi Elsker 90’erne’ i dag klokken 14 inviterede den danske presse indenfor i forhallen på Rødovre Rådhus i forbindelse med præsentationen af næste års altoverskyggende hovednavn.
Aqua er indbegrebet af 90’ernes poplyd og på pressemødet virkede de tre resterende bandmedlemmer René Dif, Søren Rasted og Lene Nystrøm ikke som tre gendannede musikere, der havde takket ja for at malke den sidste økonomi ud af karrieren, men i stedet som tre musikere der glædede sig enormt til at blive en del af næste års 90’er karavane.
”Det er et fantastisk koncept, og vi kommer til at spille live hver gang, og det betyder meget for os at vi kunne spille live,” fortalte den kvindelige forsanger Lene Nystrøm, inden Søren Rasted supplerede.
”Vi spiller kun 45 minutter, så det bliver en lang hitparade,” fortalte Rasted med et smil på læben.

Et folkekrav
Tidligere på måneden meddelte Aqua, at bandmedlemmet Claus Norreen ikke bliver en del af næste års turné. Derfor er det kun trioen Dif, Rasted og Nystrøm der tager på 90’er turné.
For René Dif bliver det et gensyn med 90’er festerne, da han i år har haft sin egen mobile foodtruck med rundt i landet. En oplevelse der var overvældende på mange måder.
”Jeg måtte tage tre pauser på en dag for at mit hovede ikke skulle sprænge i luften. Der var simpelthen så mange mennesker der kom over og ville have autografer, og spurgte hvorfor vi ikke stod på scenen. Det var jeg meget beæret over,” fortalte Dif.
Og ønsket om at få René Dif og Aqua på scenen har været stort. Det lagde stifter Riffi Haddaoui ikke skjul på på pressemødet.
”Det har nærmest været et folkekrav. Aqua er for mig det absolut største danske navn gennem tiderne, og vi kan ikke kalde os Verdens største 90’er fest uden at have Aqua med. Jeg får kuldegysninger når jeg snakker om det. Jeg er simpelthen så glad,” fortalte Riffi Haddaoui, der også afslørede at Holstebro er føjet til listen over koncertbyer til næste år.

Annonce

aqua-pressemoede_037_260916 aqua-pressemoede_016_260916 aqua-pressemoede_025_260916

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top