Annonce

Vind billetter til cirkus
WEB_cirkus_arena.jpg
James Sampson (tv), Sara Maria Franch-Mærkedahl og Patrick Berdino præsenterer årets forestilling, der både byder på den italienske husklovn Jimmy Folco, glitrende kjoler og cirkusdyr. Foto: Presse
Vind cirkusbilletter Cirkus Arena kan i år præsentere en trio, der forstår at vrikke med hofterne. Tre tidligere deltagere af TV2s populære danseprogram ’Vild med Dans’ er hoppet i manegen. Cirkus Arena besøger Rødovre senere på måneden og du kan vinde billetter til showet via rnn.dk

I en tid hvor der bliver talt om cirkusdød, opruster Cirkus Arena med to kendisser, der ikke er kendt for at jonglere eller trylle dyr væk, men derimod er kendte for at danse, synge og præsentere vejret i TV.

Cirkus Arenas egen artist Patrick Berdino deltog sidste år i ’Vild med Dans’ og her fik han et venskab med James Sampson med i rygsækken. Den skal nu pakkes til Cirkus Arenas landsturné, hvor James tager hele familien med på nye eventyr.
Herudover er sidste års vinder af ‘Vild med dans’ og TV2 vejrvært, Sara Maria Franch-Mærkedahl også en del af trioen, der skal forene showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner, når de sammen præsenterer årets forestilling.

Annonce

Det søde cirkusliv
For James Sampson er det vigtigt at udleve de drømme og muligheder, man får. Og gøglerlivet er ikke fremmed for ham.
“Som ung arbejdede jeg i Disneyland, Californien som Baloo og Fedtmule, og jeg elsker at lære nye mennesker at kende. Det bliver fantastisk at indrette vores cirkusvogn og drage af sted med hele familien. Jeg skal have min store stol med, hvor næsten hele familien kan ligge sammen – og selvfølgelig masser af musik,” siger James, der vil optræde med sang, mens Sara Maria Franch-Mærkedahl har rollen som sprechstallmeister.

Konkurrencen
Cirkus Arena besøger rådhusplænen den 22. og 23. august og vi trækker lod om 2×4 billetter til en valgfri forestilling i Rødovre.
Du deltager i konkurrencen ved at sende en SMS til 3112 2610 med teksten ‘cirkus’ senest tirsdag den 16.august.
Vi trækker to vindere, der får direkte besked onsdag den 17. august.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top