Træningskamp afgjort i slutsekunderne
RMB_VS_GST_44_IN.jpg
Foto: Ian Nielsen
ishockey Tyve sekunder før tid scorede Nicklas Carlsen sejrsmålet for Rødovre Mighty Bulls.

Rødovre Mighty Bulls vs. Genstofte Stars: 4-3 (0-2, 1-0, 3-1 )
10:10 0-1 Cam Spiro
18:50 0-2 Cam Spiro
38:49 1-2 Patrick Rasmussen (Bergholt og Chistyakov)
43:21 2-2 Andreas Grundtvig (Chistyakov)
43:34 2-3 Cam Spiro
45:05 3-3 Patrick Rasmussen (Sass og Klarskov)
59:40 4-3 Nicklas Carlsen (Klarskov)

Udvisninger, RMB: 2x2min. – GS: 3x2min.

Annonce

Denne søndag eftermiddag bød på årets næstsidste træningskamp i Rødovre Skøjte Arena. Netop træning var nøgleordet i dagens kamp, hvor markeringer, afleveringer og afslutninger manglede de sidste ti procent.

Gentofte Stars kom bedst fra land og førte 2-0, indtil Patrick Rasmussen knap halvvejs gennem kampen reducerede til 1-2. Rasmussen skød fra mellemlang distance, og pucken blev rettet af undervejs. Udligningen blev sent i nettet af 16 årige Andreas Grundtvig, men balancen på måltavlen blev brudt 13 sekunder senere, da Cam Spiro scorede sit tredje mål i kampen.

Patrick Rasmussen knaldede dog endnu en udligning i kassen, og derved stod kampen pivåbent indtil tre minutter før tid, hvor den tidligere Rødovrespiller, Emil Møller Rasmussen tog en udvisning på Sebastian Bergholt. Overtallet udnyttede Nicklas Carlsen, da han satte staven på Steffen Klarskov hårde flade skud til slutresultatet 4-3.

Splinterny trup hos Gentofte

Gentofte Stars har gaflet spillere fra landets næstbedste række, hvor amerikanske Cam Spiro den forgangne sæson scorede 49 mål i 31 kampe for Gladsaxe Bears. I dag scorede Spiro to mål i kampens første periode, og imponerede for Gentofte Stars, der ser ud til at have sikret sig nogle fornuftige forstærkninger blandt de ti nyindkøbte spillere. Rødovretruppen består derimod mestendels af egen avl.

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top