Spådom gik hjem
BOLD-1_090607_BP.jpg
seriebold I lokalbraget mellem Avarta og B77 vovede Avartas træner, André Bentsen, at spå resultatet, som også gik hjem. Klik ind og se, hvad han tippede. Vi ser også på andre seriekampe, og hvordan Avartas højt placerede ungdomshold kom i gang.

Avartas divisions-reserver vandt med 2-1 (2-1) over ærkerivalerne fra B77. Et resultat som Avartas træner, der også er avisens redaktør, André Bentsen spåede i en optaktsartikel her på rnn.dk i går.
Det blev en kamp med masser af dramatik, da der blandt andet blev uddelt to røde kort.

”Det var et lokalopgør på godt og ondt. Masser af fight, frispark og flotte mål. Der var perfekte rammer og begge anførere fik rødt kort, fordi de blev tirret og var overtændte,” fortæller André Bentsen, som ikke havde ro i sindet, før kampen blev fløjtet af.
”B77 satsede alt til sidst. Målmanden var med oppe på hjørne, og selvom vi brændte kæmper chancer, skulle der en pragtredning til at forhindre en udligning i de døende minutter. Det var et perfekt lokalbrag i min Verden, og så blev det jo ikke mindre sjovt af, at jeg på forhånd havde sagt, vi ville vinde 2-1.”

Annonce

Avarta-træneren roser sine modstandere.
”B77 kommer bedst ud af starthullerne og især den tidligere avartaspiller Kevin Andreasen havde flere gode ture på venstrekanten, hvor han løb fra alt og alle og smed bolden ind over til store chancer. Den ene af dem scorede B77 fortjent på. De begik så nogle dumme frispark i bagkæden flere minutter i træk, og på en af de standardsituationer fik vi udlignet ved AG (Asger Højmark-Jensen, red.).”
”Selvom B77 havde mest ære af første halvleg var det alligevel Oliver Lunds meget flotte afslutning, der vil blive husket, da han scorede til 2-1 efter et perfekt opspil,” vurderer André Bentsen, som de formentlig ikke er helt enige i hos B77.

Målmand gik med i angrebet
I de sidste 45 minutter havde Avarta overtaget, og træneren er frustreret over, at hjemmeholdet ikke afgjorde kampen.
”I 2. halvleg kunne B77 slet ikke følge med og blev flere gange fuldstændig overspillet og fanget i omstillinger, hvor man så et halvt rødt hold hænge på den forkerte banehalvdel, mens vi på det skammeligste brænder den ene kæmpe chancer efter den anden.”
”Værst så det ud, da vi et kvarter før tid sparkede forbi et helt tomt mål, efter deres forsvar og målmand var udspillet. I stedet fik B77 lagt det sidste pres og kun en klasseredning af Morten Bank i målet forhindrede en udligning til 2,” siger André Bentsen og slutter med at rose spillerne for god stil udenfor banen.
”Mens stemningen på banen var meget intens, var der efter kampen en god atmosfære imellem de mange spillere, der kender hinanden fra ungdomsårene. Også mellem os trænere var der en god stemning.”

Burde være sluttet uafgjort
B77’s træner Thomas ’J’ Jørgensen mente, at kampen burde være endt uafgjort, hvilket også ville have glædet størstedelen af de cirka 150 tilskuere, da de heppede på B77.
”Vi tabte 2-1, men jeg synes bestemt, at det var en kamp, som kunne være gået begge veje, da vi havde hver vores halvleg.”
”Vi sad på det hele i 1. halvleg, hvor vi også skabte en del chancer, som deres rigtig dygtige målmand tog sig af,” roser Thomas ’J’ Jørgensen, der mener, at Avarta scorede to mål på tilfældigheder.

Til gengæld var der ikke meget at komme efter for holdet fra Valhøj Skole i 2. halvleg.
”Vi løb tør for kræfter, Avarta tog over og de brændte blandt andet to friløbere. Modsat havde vi en kæmpe chance for at udligne i det 89. minut, men igen var deres målmand i vejen,” siger han og evaluerer kampen mere overordnet.
”Det var en god og tæt kamp, som desværre gik Avartas vej. Lidt mere fair så brude kampen være blevet uafgjort,” slutter Thomas Jørgensen.

B77’s mål til 0-1 blev scoret af Mikkel Nielsen, mens René Eskildsen fik rødt kort. Han er ikke anfører for B77, så der observerede avarta-træneren forkert.

Skidt start for serieholdene
BK Rødovres herrer i KBUs serie 1, der lige akkurat undgik nedrykning i foråret, fik en skidt start på sæsonen, da de hjemme tabte med 1-2 til Nørrebro United.
På søndag skal Rødovre en tur til Ryparken, hvor de skal møde Sunred Beach.

I serie 3 spiller Islev og Orient. Nyoprykkede Islev i den grad ørerne i maskinen, da de tabte 1-8 til Fløng/Hedehusene, mens Orient var en tur til Glostrup, hvor Ejby IF 68 sendte holdet fra Islev skole hjem med et nederlag på 3-1.

Avartas ungdom er højt placeret med hele tre mandskaber, der befinder sig i landets næst stærkeste rækker.
U17 fik en drømmestart på den stærke række, da de vandt med 5-0 over Hvidovre og dermed har lagt sig i front af den stærke række.
U14 kom også godt fra start, da de vandt med 3-1 over Helsingør.
Der imod fik U13 en varm velkomst på den nye sæson, da de blev sendt hjem fra Lyngby med et nederlag på hele 6-0.

Kommentarer

2 kommentarer om “Spådom gik hjem”

 1. Hej Rødovre Lokal Nyt,

  Først og fremmest; tak fordi bruger lidt ‘spalteplads’ på os(Islev BK), meeeen nu hvor i nævner 8-1 nederlaget, hvilket skyldes et kollektivt kollaps, så synes jeg godt i kan nævne at vi siden den kamp har gjort rent bord og nu pt. fører rækken og hvis det holder stik så er vi på vej mod tredje oprykning i træk.

  Ps. På lørdag tager vi imod Svogerslev som ligger nummer 2 hjemme på Espelunden. Men det og meget mere om kan i læse på http://www.facebook.com/islevvikings 😉

 2. Peter Fugl Jensen siger:

  Hej Daniel,

  ind i mellem kigger jeg på serie-fodbold, men det er bestemt ikke hver uge. Som oftest er mit fokus, når sæsonen starter og igen når sæsonen nærmer sig afslutningen – hvem er ved at rykke op og ned?

  Jeg har noteret mig, at Islev ligger nummer 1, i det hele taget har jeg godt styr på alle holdene, som jeg følger via diverse hjemmesider. Nu har jeg fået en til og tak for det.

  Ellers er I altid velkommen til at maile eller sende en sms til mig, som jeg vil redigere i og lægge op her på nettet. Det gør/gjorde B77 blandt andet. Det er alle hold i serierne velkommen til, hvis det ellers er et 1. senior eller som Avarta har et højt placeret 2. senior.

  God sæson og jagt på serie 2.

  Med venlig hilsen
  Peter Fugl Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top