Annonce

Meny bygger om
soeren_engberg-1.jpg
Søren Engberg vil amdanne Meny til en mere åben forretning. Foto: Red.
ny forretning Meny i Rødovre Centrum tog i mandags hul på en stor og omfattende ombygning, der skal resultere i en langt mere åben forretning, hvor der er kræset for detaljen.

Når kunderne i Meny i slutningen af september triller indkøbsvognen gennem indgangen i Meny i Rødovre Centrum, vil de blive mødt af en 150 kvadratmeter stor frugt- og grøntafdeling.
”Vi tror på, at frugt og grønt bliver måltidets moder. Grøntsager er blevet hovedingredienserne, som måltidet bygges op omkring,” fortæller Søren Engberg entusiastisk, imens han med armene viser, hvor det nye grønne mekka skal etableres. Grøntafdelingen skal være appetitlig og inspirere med tegl, rustikt inventar der oser af sydlandsk stemning.
”Vi prøver også at finde flere signaturer i forretningen, men vi skal heller ikke foregøgle indkøbet. Der skal være en balance mellem signaturen og den reel gode oplevelse,” siger Søren Engberg, der flyttede ind i Meny som ny købmand og ny indehaver i januar måned. Han har set frem til ombygningen, der skal gøre forretningen til en af landets bedste Meny målt på omsætning, og her spiller medarbejderne, eller madarbejderne som han kalder dem, en vigtig rolle.

Lys fremtid
”Vi går all-in på vores fiske- og delikatesseafdeling, og det kræver at man kan se de medarbejdere der arbejder. Vi vil gerne stå på mål for vores kvaliteter, så der skal åbnes op ud til køkkenet. Vores madarbejdere har været igennem forløb, så de bedre kan håndtere kunder og på sigt, forhåbentlig, blive vores signatur,” siger Søren Engberg, mens han går gennem butikken og fortæller om ombygningen, der bedst kan betegnes som et totalt makeover.
”Vi har kasseret to planer, og den løsning vi i sidste ende valgte, kræver en stor ombygning,” forklarer Engberg, der efter ombygningen kan se frem til en langt lavere elregning.
”Ud over at det selvfølgelig er vigtigt at passe på miljøet, er det også et konkurrenceparameter. Det er vigtigt at være så driftsbillig som muligt og elregningen er en stor post i en butik som denne,” siger Søren Engberg, der forventer at spare 30 procent på elregningen, når al belysning fremover bliver LED.
Ombygningen af Meny løber frem til slutningen af september, og der er fuldt sortiment i hele bygge- perioden.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Meny bygger om”

  1. Bilderberg. siger:

    Good Luck !! Det eneste folk vil have er cheese burgere og kong fritter.Desuden tror jeg prisen bør sænkes, hvis den helt store succes, skal gennemtrumfes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top