Lokalbrag i aften
B77-maaloev_072_031015_BP.jpg
Sommerferien har været lige lang nok for nogle af B77-spillerne, mener træner Thomas Jørgensen, inden lokalbraget mod Avarta. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Klokken 18.30 udspilles et klassisk lokalbrag, når Avartas 2. senior tager mod B77 i Espelunden i efterårs-sæsonens første serie 1 kamp. Begge trænere forsøger at underspille deres rolle – læs hver deres oplæg til aftenens kamp.

B77 og Avarta havde begge et stabilt forår, som blev sluttet halvskidt af, men nu er begge mandskaber klar til sæsonpremieren her i efterårets serie 1, og det er såmænd et opgør mod hinanden.

B77’s træner smider i den grad favoritværdigheden over til Avarta:
”Når et gælder vores første kamp i dag mod Avarta, er vi ekstremt ramt af afbud. Derfor vil jeg bestemt mene, at Avarta er storfavoritter, ingen tvivl om det,” slår Thomas ’J’ Jørgensen fast. Han fortsætter:
”Vi stiller med det, vi har til rådighed og vi vil kæmpe for det, men vi ved det bliver meget svært. Vi har desværre haft den værste opstart i min tid i klubben. Folk har været på ferie, vi har været ramt af skader og jeg kunne blive ved. Så vi har kun kunne træne med 10 mand til næsten hver træning, og det er bare ikke godt nok,” siger han og kommer ind på sæsonens forventninger:
”Tja, de første par kampe skal overleves, og så skal vi prøve at få nogle point på kontoen. Vi ved det bliver ekstremt svært, da vi ikke er i den form, vi håbede på grund af de mange afbud. Derefter må vi se, når vi får alle tilbage og truppen bliver bred igen.”
”Jeg ved, at når vi har alle mand til rådighed, så hører vi i top 6. Heldigvis er det en dobbelt turnering, så vi kan nå at hente nogle point senere i turneringen, men jeg synes turneringen ser meget stærk ud, så det bliver hårdt arbejde, men det er heldigvis en af de ting B77 står for, så mon ikke det går,” slutter Thomas ’J’ Jørgensen.

Annonce

Vi har de samme undskyldninger
Træner for Avarta er André Bentsen, som også har en styrende rolle på avisen i kraft af sin stilling som redaktør. Han forsøger også at underspille sit holds chancer, men mener alligevel, Avarta vil vinde:
”Mange vil nok gå ud og underspille deres chancer i de første kampe. Det gør man, som træner, for at fjerne presset fra holdet, men også fordi det er nemmere at stå med et tvivlsomt resultat bagefter.”
”Vi har de samme undskyldninger som alle andre, og har ikke vundet nogle af de to træningskampe, vi har haft, men vi overtog holdet for to uger siden, og der kun var fire spillere tilbage i truppen der,” fortæller André Bentsen, som er en del af en trænertrio som også består af Daniel Fritz og Thomas Karlsson.

Går efter at være spilstyrende
Avarta-træneren er overbevist om, at boldbesiddelse bliver en vigtig del for kampens udfald.
”Hvis jeg skal komme med et klart bud, så bliver det en tæt kamp, der bliver vundet af det hold, der vil investere mest i kampen. Det er hårdt ikke at have bolden i de første kampe, så vi går efter at blive spilstyrende med de spillere vi nu engang har til rådighed. De er alle super dygtige boldspillere med både hjertet og hjernen skruet rigtigt sammen,” siger Bentsen. Han fortsætter:
”Det overskud det giver, tror jeg bliver udslagsgivende, når kampen går ind i det sidste kvarter, og man skal finde det tunge skyts frem for at komme frem til de afgørende tilfældigheder. Så er det ikke så vigtigt, om vi producerer store chancer, bare vi har bolden mest. Jeg kender mange af B77-drengene personligt, og jeg ved, de hader at løbe uden bold,” siger han og vover et resultat på kampen.
”Jeg tror kampen ender 2-1 til Avarta. Ellers håber jeg, at mange vil komme forbi stadion i Espelunden for at hylde de mange lokale talenter,” slutter André Bentsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top