Annonce

Lige opgør i Gentofte
steffen-klarskov_RMB-sjyske.jpg
Steffen Klarskov fik to assist i 2-1 sejren i Gentofte. Foto: Brian Poulsen / arkiv
ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt en overtidssejr i Gentofte, da Asperup blev matchvinder med et tennisslag.

Gentofte-Rødovre 1-2 (0-0, 1-1, 0-0, 0-1)
25:15 0-1 Marco Illemann (Klarskov)
32:49 1-1 Nicki Kisum
60:30 2-1 Matthias Asperup (Klarskov og Carlsen)
Cirka 150 tilskuere

Spillet var ikke prangende, da Gentofte tog imod Rødovre i en træningskamp, hvor der stadig skal bankes rust af skøjterne, og kæderne skal finde sammen.
Højt tempo tidligt på sæsonen var ensbetydende med mange fejlafleveringer og rodet spil, så det var ikke en kamp, der går over i historien, som en god ishockeyoplevelse.

Annonce

Efter en trist og jævn fordelt 1. periode, lagde Rødovre pres på hjemmeholdet i den midterste periode. Det da også efter et tungt pres, at Illemann kom først til en retur-puck fra Seppänen, der ikke havde en chance, da rødovrebacken sendte pucken i mål.
I den midterste periode hang Gentofte efter, blev ramt af flere udvisninger og Rødovre have bragt sig yderligere i front. Men et ineffektivt powerplay og sløseri i ditto betød, at det var Gentofte som udlignede i stedet. Nicki Kisum brød et tværpas og stak alene mod mål, hvor han var sikkerheden selv alene med Rødovres keeper Jon-Lee Olsen, som var tilbage i sin barndomsklub for en kamps tid.

Det lykkedes Gentofte at score yderligere en gang, men målet blev annulleret – enten fordi Ulrich Linnet sparkede til pucken eller for offside  målfeltet, det forblev en gåde.
I den sidste periode var nordsjællænderne tættest på 2-1, men Jon Lee-Olsen stod solidt og holdt målet rent i de sidste 20 minutter.
Mest dramatiske episode var en ’dans’ mellem Rødovres Mads Carlsen, som så sig sur på Gentoftes amerikaner Cam Spiro, der ikke takkede nej til Carlsens opfordring. Begge fik 2+2 minutter og så var deres istid færdig, mens holdene fortsatte uændret med at spille fem mod fem.
I slutfasen fik tyrene lagt et let pres, og sluttede med at trække en udvisning. I overtiden, i spil fire mod tre, fik Rødovre hurtigt lukket kampen, da en retur hoppede ud foran Matthias Asperup, som slog til pucken i luften, så den strøg ind i det tomme mål. Et flot timet tennisslag afgjorde kampen til enorm glæde for de cirka 10 meget engagerede rødovrefans

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top