Annonce

Kom med bag kanin-kulisen
+àbent-Hus-er-altid-en-succes-hos-Dyrev+ªrnet-med-masser-af-bes+©gende.jpg
Dyreværnet Få et kig bag de hemmelige døre og vær med til et brag af et Åbent Hus hos Dyreværnet, der lokker med både foredrag, udendørsmesse og utallig skønne snuder.

De har mange ting hos Dyreværnet, men ikke lopper – og dog. Søndag den 28. august fra klokken 12.30 til 16.30 åbner Dyreværnet nemlig portene og inviterer alle interesserede til at besøge internatet, høre spændende foredrag eller ose på den store udendørsmesse, der ligner et kæmpe loppemarked, men faktisk er 40 salgsboder med gode tilbud.

Du kan få et kig ’bag kulissen’ hos en af landets ældste dyreværnsforeninger, samt slå dig løs i et af Danmarks største og mest driftige internater.

Annonce

”Hvert år får vi indleveret flere end 1.600 hunde, katte, kaniner og smådyr, som skal passes hver eneste dag. Som noget nyt bliver det årlige Åbne Hus udvidet med flere end 40 boder, hvor både nye og eksisterende sponsorer stiller op for at give gæsterne en unik besøgsoplevelse,” lover Dyreværnets direktør Signe Sehested Lund.

Hun opfordrer alle til at tage familie og venner med, hvis man vil komme ind bag døren med skiltet ’kun for personale’ og få en guidet rundvisning, hvor man ser dyrene på tæt hold og hører om det daglige arbejde.

Du kan også høre Dyreværnets udrykningsleder Nina Amdi fortælle om de mange dyreværnssager, hun behandler hver eneste dag, opleve kaninekspert Helle Molberg fra frikanin.dk give gode råd og vejledning om, hvordan man giver kaniner de mest optimale betingelser.

Sidst men ikke mindst kan du høre Maria Rønde, uddannet hundetræner og chef for Dyreværnets adoptionskontor, fortælle om forarbejdet med at finde gode og kærlige hjem til internatets dyr. Se krybdyr og møde krybdyrseksperterne Pernille og Claus Thomsen fra Krybdyrsinternatet, og bare én gang til for sagens skyld, se Dyreværnets nye store udendørsmesse, der er så stor, at nabogrunden har lånt sine kvadratmeter ud til de mange gode tilbud.

Der er gratis entré, men rig lejlighed til at købe spændende sager, deltage i konkurrencer og få gode råd fra både dyrlæger og fodereksperter.

 

Dyreværnet er Danmarks ældste dyreværnsforening. Foreningen, der er stiftet i 1898, arbejder ud fra en NO KILL-politik, hvor alt sættes ind på at redde ethvert dyr fra aflivning. Dyreværnet – hver en pote tæller.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top