Annonce

Hwarang viser god bredde
Celina_Hwarang.jpg
Hwarangs 10-årige Celina viser stolt sin bronzemedalje frem. Foto: Privat
taekwondo Da der for nylig var Wonderful Copenhagen taekwondo Tournament, var rødovreklubben Hwarang en af de toneangivende klubber. Det blev til i alt fire guldmedaljer.

For nylig var der Wonderful Copenhagen taekwondo Tournament i Valbyhallen, hvor Hwarang Rødovre havde en del kæmpere med og det blev også til en god portion medaljer.

”Vores kadet Hamad kæmpede sig til sølv i -41 kilo klassen, efter nogle rigtig gode kampe. I finalen var Hamad foran stort set hele kampen, men fik to 1/2 minus point i de sidste 10 sekunder og kom derfor ud i sudden death, hvor han desværre tabte,” forklarer Lars Hyttel fra Hwarang Rødovre. Han fortsætter om rødovrekæmperne.
”Lukas, som deltog i kadet -45 kilo klassen, kæmpede ligeledes nogle gode kampe, men tabte desværre en alt for spændende finale. Cille, som deltog i kadet -47 kilo klassen, var flyvende og gav ikke sine modstandere noget, der mindede om en chance. I første kamp smed modstanderen håndklædet og de næste blev ligeledes vundet klart.”
”Danish, som stiller op junior -45 kilo klassen satser mest på teknik, men det ses ikke, når han står på banen. Danish kampe er altid en fornøjelse at følge, selvom han desværre tabte finalen, trods at han førte i de to første omgange.”

Annonce

”Daoud, som stiller op i kadet -57 kilo klassen, fik en flot bronze, efter en flot kamp mod den senere sølvvinder,” siger Lars Hyttel, som følger op med endnu en bronzemedalje:

”Mariam Mahnu, som stiller op junior -59 kilo klassen, fik ligeledes bronze efter nogle gode og tætte kampe.  Michella, senior -53 kilo klassen, viste gode takter og leverede en super første kamp. Finalen bar præg af, at de to kæmpere træner meget sammen og derfor kender hinandens træk, Michella vandt dog 2-0.”

”Mathias, senior -74 kilo klassen tabte semifinalen til en dygtig nordmand, men Mathias er godt på vej, efter at han før sommerferien døjede med en skade i foden. Jonas, senior -68 kilo klassen, leverede nogle spændende kampe og kunne gå hjem med en guldmedalje om halsen.”

Børnene på måtten
Søndag kæmpede børnene og der var Hwarang også godt repræsenteret.
”Vores 9-årige Maria, som deltog i -33 kilo klassen, fik en flot sølvmedalje efter nogle rigtig gode kampe. Sara på 9 år, -29 kilo klassen, tabte desværre semifinalen til en stærk kæmper. Celina på 10 år, -37 kilo klassen, kæmpede en flot første kamp og i semifinalen mødte hun den regerende danske mester. Celina fulgte godt med og tabte kun med et par point.”

”Mariam på 10 år, deltog i -41 kilo klassen, fik ligeledes en flot bronzemedalje og Ibrahim på 10 år, -30 kilo klassen, tabte desværre semifinalen til en dygtig teknisk kæmper,” slutter Lars Hyttel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top