Annonce

Dårlige nyheder!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Jeg er holdt op med at se nyheder. Jeg har det med nyheder som jeg har det med at åbne min E-Boks. Der er absolut INTET positivt i nogle af dem.

Hvis der tikkede et nyhedstelegram ind om, at man har fundet helbredelsen mod cancer, så er det tvivlsomt at man ville bringe nyheden. Det er bare lidt for positivt, ikk’? Det vælter frem med psykopat ledere i verden. Putin, Kim Jong Un, Søren Espersen, Erdogan, Assad-ja og måske bliver det næste medlem af De Gale Ledere: Trump.
Vi troede lige at den Kolde Krig var overstået. Vi var så småt begyndt at grine af de gamle spion-film, men så blev Putin præsident i Rusland. Det kan godt være, at vi var lige hurtige nok til at lave Ejby-Bunkeren om til et museum.
Og så kommer Trump (måske) til i USA. Han får jo Hitler til at ligne en skoledreng. Selv folk med en IQ på højde med snot, må da tænke…Arghhh, er han ikke lige tosset nok? Og alt i mens sidder Nordkoreas fedtbjerg Kim Jong-Un i sin egen lille verden og bilder sine borgere ind, at Nordkorea lige er blevet verdensmestre i fodbold.
Fælles for Trump, Putin og Jong-Un er, at de sidder med nøglerne til atom-raketterne. Jeg har altså valgt bare at melde mig ud af den klub. Hvis der slår en atomraket ned i Rødovre, ja så lever jeg gerne i glad uvidenhed til det siger BUM…
Jeg kunne også gå den anden vej. Jeg er sikker på, at jeg er noget mere fornuftig end Jong-Un, Trump og Putin. Jeg kunne jo starte i det små. Jeg kunne jo gå efter at blive borgmester i Rødovre.
Hvis jeg bare LOVER at skære 3 etager af byggeriet på Damhus-grunden, så bliver jeg jo båret i kongestol op til Rådhuset og Auroravej bliver omdøbt til Chrummes Boulevard. Når jeg så sidder på tronen, så kan jeg jo bare lave en Erdogan og bare gøre hvad jeg har lyst til. Så kunne jeg bare give Morten og Dot lov til at bygge 13 etager alligevel. Mod at de betaler for en neon reklame på toppen af bygningen: Kong Chrumme af Rødovre.
4 år med skæg og ballade!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top