Annonce

Velkommen til Dødens Dal
WK23-TUE-3910.jpg
LØBER MOD KRÆFT: Leon Skriver Hansen deltager den 18. juli som blot den tredje dansker nogensinde i Verdens hårdeste ultraløb i Californien. Her varmer han op på Lanzerote. Foto: Bob Foy Foto: Bob Foy
Ultraløb Rødovres ultraløber, Leon Skriver Hansen kaster sig ud i Verdens hårdeste ultraløb. 135 mil gennem dødens dal i en god sags tjeneste. Kan du gætte hans sluttid, er der præmier på højkant.

Du løber og løber, kommer du nogensinde nogle vegne?

Spørgsmålet kommer bag på Løbe-Leon, der havde forberedt sig på at snakke om varm asfalt og uemmenskelige lidelser.
“Jeg ER kommet nogle vegne. Jeg bruger mine løb som mental opladning. Til at få lagt ting i kasser og være mere til stede i hverdagen,” svarer han alligevel overvejet.
Efter en perlerække af ultraløb bag sig skal der da også mere til at få den lette løber til at miste fodfæstet.
Selv håber han ikke det sker i næste weekends vanvittige løb: Badwater.
“Det kaldes for et hårdeste løb i Verden, Det foregår i Death Valley, Californien og jeg har da også luret lidt ekstra på de videoer derfra, hvor tilskuere spejler æg på asfalten,” siger Leon, der igen har valgt at løbe penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
“Der er en tradition, at jeg har et løb en gang om året, hvor jeg samler penge ind. Det her løb er det jeg har trænet til mere end nogensinde før, og det er den længste optakt jeg har haft. Derfor skal det også være det her, der går til en god sags tjeneste. Der er sindsygt mange gode sager at støtte herhjemme, men kræften er noget der berører os alle sammen,” understreger Leon, der får nogle af sine bedste tanker, når han løber.

Annonce

Åndsvagt løb
“Der er ikke facebook og tv, der forstyrrer, men man er koncentreret om det man laver lige i nuet. På så lange ture er det en fordel at kunne lade tankerne flyve, men på korte ture, skal man selvfølgelig koncentrere sig om vejrtrækning og skridt hele tiden,” understreger han. Selvom venner og kollegaer har advaret ham imod det vanvittige løb, hvor varmen kommer op på 50 grader om dagen og 30 grader om natten, er besluttet på at få den bedst mulige tid.
“Der er kun to danskere der har løbet løbet. Det er varmen kombineret med distancen, og de tre bjerge man skal hen over, der gør det åndsvagt, men det er også en personlig udfordring, og dem elsker jeg,” siger Leon Skriver Hansen.
på dk.betternow.org/fundraisers/leon-lober-badwater-135-miles-til-fordel-for-kraeftens-bekaempelse kan du støtte hans løb, der sker mellem den 18. og 19. juli, samt Kræftens Bekæmpelse. Du kan også gætte på hans sluttid, og der er selvfølgelig en speciel præmie til den der kommer tættest på.
“Jeg satser på at blive i den bedste halvdel, men der kan ske så meget i de løb. Ham der har den bedste tid fra Danmark, løb og kastede op de første 15 timer,” siger Leon der har to hjælpere til at køre med i bil lige ved siden af hele vejen i de 32 til 40 timer sådan et lille løb nu engang tager at gennemføre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top