Annonce


Jeg er IKKE en Pokémon
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme En ny dille har ramt verden. Man render rundt med sin mobiltelefon og jagter små virtuelle skabninger, Pokémon.

Jeg synes da det er OK, at man har opfundet et computerspil til mobilen, som rent faktisk sender ungerne ud i den friske luft og få noget motion. Men det er ikke uden risiko for at komme til skade.
Forleden dag kørte jeg i bil, da en ung mand gik direkte fra fortovet og ud på vejen LIGE foran min bil – med snuden dybt begravet i mobilen. Jeg nåede lige at stoppe og han passerede min bil mindre end 10 cm fra kølerhjelmen. Han ænsede mig overhovedet ikke. Så da jeg dyttede, fór han sammen og var millimeter fra at tabe sin mobiltelefon. Velkommen til den virkelige verden, hvor man ikke har 3 liv, når man ligger under forhjulene på en Audi.
Jeg hørte om mennesker i Bosnien som trossede advarselsskilte og jagtede efter Pokémon i minefelter. Jeg ved ikke lige hvad folk tænker: ”Wauv. En Pikachu. Det giver jeg faktisk gerne højre arm for at få fat i. Ja, jeg giver sgu også gerne begge ben for det”.
Det er sgu lidt kortsigtet. A) du mister dine BEN!!! B) hvordan vil du jagte Pokémon UDEN ben??
Jeg tænker også på, at det måske er Gud’s måde at tynde ud i bestanden på. En lille intellektuel udrensning. At man simpelthen lader de dummeste tage livet af sig selv, for at sikre sig, at der ikke bliver avlet videre på dem! At voksne mænd som jagter virtuelle tegneserie-figurer i et minefelt, bare bliver fritaget for avlsbyrden.
Lige der synes jeg godt, at Gud kunne udvide konceptet til at omfatte ældre mænd i spantex på racercykler og mænd med fuldskæg og spidse ører som jagter orker i Hareskoven. Og så lige mænd med strømper i sandaler.
En ellers flink kollega spurgte mig forleden dag, om jeg cyklede og hvilken farve min cykelhjelm har. Jeg svarede hende, at jeg sjældent cyklede og derfor ikke havde en cykelhjelm. Hun ville bare advare mig om, at HVIS jeg gik rundt med en rød cykelhjelm, så var der en stor risiko for at folk ville rende efter mig med deres mobiltelefoner i troen på at jeg var en Pokémon!?
Nu troede jeg lige at jeg kunne slappe af, efter at rollespil i skoven er på retur. Der blev jeg slået med latexsværd af voksne mænd forklædt som orker. De troede jeg var en elver, bare fordi jeg har strit-ører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top