Annonce

I morgen er der frist for 2610-sommerpris
2610-prisen_023_091015_BP.jpg

Kender du også en der har fortjent 2610-Prisen - så send et par ord om hvorfor. Vi skal have din indstilling senest fredag klokken 12.

Kender du også en der har fortjent 2610-Prisen - så send et par ord om hvorfor. Vi skal have din indstilling senest fredag klokken 12. Foto: Brian Poulsen
Det var en række stolte gymnasieelever, der overrakte den sidste 2610-Pris til de frivillige fra headspace, der hver dag hjælper masser af unge med deres problemer. Men mindre kan godt gøre det, hvis du har en kandidat til sommerens 2610-pris.

Nogen har reddet et liv, andre har reddet mange, men de fleste af 2610-Pris vinderne har bare reddet dagen for andre mennesker. De har gjort en god gerning, der betyder noget for andre.

Den 10. juli vælger vi hvem, der skal have Rødovres helt egen pris næste gang, men vi mangler kandidater. Den slags, der kommer først og går sidst. Det er dem, som altid får tingene til at hænge sammen.

Annonce

Alle kan vinde
Det er frivillige, som hjælper de unge med lektierne, venlige sjæle som køber ind for de ældre, eller naboen, der slår græsset og tømmer skraldespanden. 2610-Prisen er nemlig en tak til alle dem, som er med til at gøre andre menneskers hverdag rigere. På bedste Onkel Danny sprog er det en pris til dem, der holder af hverdagen. Hverdagens helte.
Personer, der uden blik for egen vinding, gør en forskel for andre borgere i Rødovre. Hvad enten der er tale om skolelæreren, der altid bager kage til klassens time, eller holdkammeraten på fodboldholdet, der altid vas-ker det beskidte kamptøj. 2610-Prisen er for små teaterforeninger, som bringer smil på borgernes læber, for buschaufføren, der venter på den løbende mor og for menighedsrådet, der arrangerer kulturelle aftener år ud og år ind.
Prisen på totusinde sekshundrede og ti kroner er kort sagt til personer der gør en forskel for andre.
Det eneste du skal gøre for at indstille din favorit, er at sende en e-mail til andre@rnn.dk med en begrundelse for, hvorfor din kandidat skal have æren og 2610 kroner i ferien.

Vi skal have din mail
senest den 8 juli
klokken 12.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top