Annonce

Hjælp politi og naboer i sommervarmen
politi_047_190516.jpg
Hold øje med dit kvarter her i sommerperioden, lyder opfordringen fra politiet. Foto: Brian Poulsen
politi Indbrudstyvene holder ikke ferie. Derfor opfordrer Københavns Vestegns Politi i disse sommerferie tider til at man sikrer sin bolig, hjælper sine naboer og ringer til politiet, hvis man ser mistænkelig adfærd i nabolaget.

Indbrudstyve har god til at stjæle dyre smykker, arvestykker og designermøbler i et tomt hus, hvor ejerne er ude at rejse. Sommeren er højsæson for indbrud og derfor er det endnu mere vigtigt at være opmærksom, hvis man ser personer luske rundt eller en varevogn, der triller rundt på sidevejene.
”Hvis du ser en mistænkelig bil i dit kvarter eller anden adfærd der kunne ligne optakt til indbrud, så ring til os. Vi sidder klar ved telefonerne,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen.

Vink til tyven
Politiet ved, at indbrudstyvene ikke kommer ind gennem hoveddøren, men i stedet lister et vindue op eller benytter en bagdør, da de ofte ikke er nær så godt sikret. Der er derfor grund til, at du ser på, om din bolig har sådanne svage punkter.
Ud over at sikre ens bolig på bedst mulig vis, så opfordrer politiet også til, at man hilser på alle man møder i sit kvarter. Især dem du ikke kender
”Vi ved at indbrudstyvene hader opmærksomhed. Noget så simpelt som en hilsen, kan være med til at skræmme dem væk. Så hjælp dig selv, hjælp din nabo, hjælp dit nabolag – og så husk at ringe til os,” siger Mogens Lauridsen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top