Annonce

Henter tidligere profil hjem
saban-ozdogan_avarta-nordvest_FC_26_100612_BP.jpg
Saban Özdogan er tilbage i Avarta. Den teknisk begavede fodboldspiller har to ungdomslandsholdskampe på CV’et og har også spillet kampe for FCK. Foto: Arkiv
nyt fra espelunden Avarta styrker offensiven med den 26-årige midtbanespiller Saban Özdogan. Samtidig meddeler klubben, at Benny Nielsen stopper som sportschef.

Der er kun få uger til Avarta tager hul på en ny sæson i 2. division. I forrige uge stødte brødrene Christian og Casper Offenberg til truppen, og nu oplyser Avarta, at den driblestærke spiller Saban Özdogan også er ny mand i Avartatrøjen. Tilbage i 2012 tørnede rødovredrengen Saban Özdogan ud for ‘De Grønne’ i en halvsæson, inden han rykkede til Svebølle. Saban har også spillet ungdomsfodbold i Avarta og han er glad for at være tilbage.
”Det gode ved at være tilbage er, at intet har ændret sig. Det er de samme mennesker, der er omkring holdet, bortset fra træneren naturligvis,” udtaler Saban Özdogan til Avartas hjemmeside avarataelite.dk. Her fortæller han samtidig, at målsætningen er, at spille med i toppen og dermed havne i efterårets oprykningspil.
”Det bliver hårdt arbejde, ingen tvivl om det. Vi kommer til at spille mange svære kampe, og vi kommer kun i top 4, hvis vi spiller sammen som hold,” siger Saban til avartaelite.dk

Benny Nielsen Stopper
Avarta meddeler samtidig, at den erfarne sportschef Benny Nielsen, efter gensidig aftale, stopper som sportschef. Benny Nielsen trådte til på lederfronten i en periode, hvor Avarta var pressede. Formanden for Green Entertainment, der er selskabet bag den professionelle del af Avarta, Per Thomsen, takker for den hjælp som Benny Nielsen har ydet i klubben.
”Vi ønsker Benny al mulig held og lykke i fremtiden og vi glæder os til at se ham igen i Lunden til de mange spændende kampe som vort hold skal igennem i efteråret,” siger Per Thomsen til avartaelite.dk
Avarta spiller første turneringskamp i 2. division på udebane mod traditionsklubben BK Frem lørdag den 6. august.

Annonce

 

Benny Nielsen er stoppet som sportschef i Avarta.

Benny Nielsen er stoppet som sportschef i Avarta.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top