Annonce

Europas bedste på rulleskøjter
EM-rullehockey_17_251013_BP.jpg
Fredag fra kl 19.00 er der igen fuld knald på skaterhockeyen, når der er EM i Stadionhallen. Foto: Arkiv
EM I SKATERHOCKEY: Det er nogle af Europas bedste skatere, der tørner sammen i Stadionhallen til EM i weekenden. Eller i hvert fald tidligere bedste. Det er nemlig EM for veteraner.

Selvom skaterhockey er meget større i udlandet, er det alligevel to helt lokale hold, der kommer til at løbe med en del af opmærksomheden, når Red Devils holder EM i skaterhockey fra fredag til søndag.
Det sker i kølvandet på sidste års succesfulde DM på banen i Espelunden
“Vi er mange som brænder for skaterhockey sporten og vi glæder os til at få sat gang i dette store EM stævne. Der plejer altid at være en super fed stemning på banen og uden for banen ved disse Veteran/Oldboys stævner,” fortæller Cristina Duelund fra Rødovre Red Devils.
“Vi har også arrangeret et ”Get together party” fredag aften for at styrke sammenholdet og relationerne til de udenlandske hold som deltager,” tilføjer hun.

Kendte ansigter
Tager du forbi hallen vil du måske kunne genkende navne som Michael Sauffaus og Michael Senderovitz, tidligere Rødovre Mighty Bulls elitespillere, men med garanti også en del andre.
“Hvem som er favoritter er til tider lidt svært at forudse, når der deltager hold som ikke har været med før. Men jeg har ladet mig fortælle, at Rødovre Red Devils godt kunne stå stærkt, CPH. Vikings er ved at være gamle, men må være underdogs, så er der de tyske hold og de Schweiziske hold som kan være svære at vurdere, mens Hørsholm kan overraske,” fortæller Cristina Duelund.
Hvem der kommer langt afhænger af, hvem der rammer dagen, hvem der har en keeper der tager det meste, som ved alle europacups skal man nemlig levere for at blive de bedste.
“Vi er meget spændte på de tyske hold og SHC Bienne Seelanders som ikke var med sidste gang,” siger Cristina Duelund, der håber mange kommer og kigger.

Annonce

I forbindelse med mesterskaberne afholdes det et ”Get together party” fredag aften fra klokken 21.00 på Rødager Bodega, Rødager Allé 63. Det er et åbent arrangement og alle er velkomne.

 

FAKTA:
De deltager ved EM for veteraner
Rødovre Red Devils (Denmark)
CPH. Vikings (Denmark)
Hørsholm Bandits (Denmark)
Deggendorf Pflanz (Germany)
Düsseldorf Rams (Germany)
Spreewölfe Berlin (Germany)
Bienne Skater 90 (Switzerland)
SHC Bienne Seelanders (Switzerland)
Phoenix (United Kingdom)

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top