Efterlyser kunstnere til ’Åben scene’
roedovregaard.jpg

MUSIK I haven: Der har været rift om pladserne i haven bag Rødovregaard de senere år. De musikalske arrangementer er populære, og søndag den 14. august kan du få lov til at optræde på scenen. Foto: Arkiv

MUSIK I haven: Der har været rift om pladserne i haven bag Rødovregaard de senere år. De musikalske arrangementer er populære, og søndag den 14. august kan du få lov til at optræde på scenen. Foto: Arkiv
Rødovregaard er klar til at lade lokale musikanter optræde på scenen i august måned.

 

Rødovregaard er godt i gang med forberedelserne til sommerarrangementer i august, hvor der i haven bag Rødovregaard tre søndage i træk vil være musik i det fri.
Søndag den 14. august er overskriften ’Åben scene’, og her har lokale musikgrupper, solister eller kor mulighed for at servere underholdningen fra scenekanten.
”Det bliver en eftermiddag i mangfoldighedens tegn, hvor der både er plads til gavflaben og
feinsmeckeren,” siger Bent Hansen, der er bestyrer af Rødovregaard. Han har med stor succes arrangeret de udendørs sommerkoncerter i baghaven på Rødovregaard siden 2012, og det er første gang at scenen gives fri.
”Der har de senere år været stor interesse for de tre søndage i august, og i år prøver vi noget nyt. Jeg kan se, når der uddeles musikpriser Viften og den lokale musikskole spiller, er der er ’esser’ i blandt de unge. Det er et stort talent, og her på Rødovregaard vil vi gerne give dem det første skub op på scenen,” siger Bent Hansen, der derfor stiller lydmand og mixerpult til rådighed.

Kom glad
De lokale kunstnere der forhåbentlig melder sig til at underholde på den åben scene, får god support på dagen af nogle af byens mest garvede musikanter. B77 Mandskor underholder også i haven den 14. august.
”Til vores publikum opsætter vi telte, borde og bænke samt bar. Publikum er velkommen til at medbringe deres campingstol, tæppe og lignende,” siger Bent Hansen, inden han gør opmærksom på, at der afsættes 15 til 20 minutter per solist, duo, gruppe eller kor.
Hvis du eller dit band er blevet fristet, skal tilmeldingen falde senest den 1. august på mail til brbh@rk.dk. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe på 30321571.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top