Annonce

Biltyv slog kolbøtte
biluheld-korsdalsvej_020_0507161.jpg
BUGSERET VÆK: En biltyv blev sin egen værste fjende, da han formentlig kørte for hurtigt og landte på hovedet her ved Kamstrupvej og Korsdalsvej. Foto: Brian Poulsen
Trafikuheld Hvinende dæk, skrigende bremser og lyden af to biler, der smadrer sammen, vækkede i mandags beboerne ved Kamstrupvej og Korsdalsvej. Kort efter lå en bil med bunden i vejret og en biltyv flygtede fra stedet.

 

Selvom det så voldsomt ud, kom ingen tilsyneladende til skade, da en biltyv med høj fart kørte ind i en bil ved Kamstrupvej og Korsdalsvej.
“Min nattesøvn blev desværre afbrudt med et brag i nat der viste sig at være resultatet af en voldsom biljagt. Den ene af de to implicerede biler står stadig på åstedet, krydset Kamstrupvej og Korsdalsvej. Sidstenævnte vej er i øvrigt en vej som bliver forceret med meget høj hastighed generelt men Rødovre Kommune ikke vil gøre noget ved på trods af flere henvendelser,” fortæller Steen Søgaard, der tog et billede med sin mobiltelefon.
Politiet afviser dog, at der skulle være tale om en biljagt.
“Der er en person der påkører en anden bil, hvilket gør at den førstes bil lander på taget. Det sker formentlig fordi den har haft for meget fart på. Vi ved, at føreren af bilen, der var stjålet flygter fra stedet, og at han stadigvæk er en vi leder efter,” Fortæller kommunikationsansvarlig i Københavns Vestegns Politi, Claus Buhr.
“Så vi vidt vi ved, er der ikke kommet nogen til skade, men kun sket materielle skader,” understreger han.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Biltyv slog kolbøtte”

  1. mie sommer siger:

    Vi har i øjeblikket nogle bilbøller, som kører race i området om aftenen. Jeg selv bor ved rundkørslen Knud Anchers Vej / Korsdalsvej. Så sent som i går den 10/7 2016 kl. 21:30 var der en bil som kørte rundt i rundkørslen på fulde gardiner. Det næste er vel at den ramler ind i de huse som ligger op til rundkørslen.

  2. Steen Søgaard siger:

    Eftersom begge chauffør var stukket af og politiet kort efter på åstedet konstaterede at begge bilers motorer var varme, er det med stor undren jeg læser politiets konklusion. Det kunne være interessant med en opfølgende forklaring fra politiet med detaljerne som udelukker hvorfor dette sammenstød ikke er afslutningen på en voldsom biljagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top