Annonce

Avarta skriver med målfarlige brødre
DSCF6317.jpg
Storebror og lillebror Offenberg er efter eget udsagn klar til at lave dåser i Espelunden. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avartas tidligere topscorer Christian Offenberg tager sin lillebror Casper med tilbage til Espelunden.

Efternavnet Offenberg kommer til at runge mange gange ud over stadion ved Vestvolden i år. Sidste års målsluger Kanalsport Divisionen, Christian Offenberg vender tilbage for at generobre titlen som topscorer. Han får dog kamp til stregen af sin egen lillebror Casper, der også har sat sit navn på et vigtigt stykke papir i Avarta.

Casper kommer fra banerne i GVI, B1908 og Amagaer, mens den tidligere ungdomslandsholdsspiller Christian vender tilbage til Espelunden efter et kort og mislykket ophold i HIK.

Annonce

”Begge ser ud til at blive profiler på det hold, der skal kæmpe om en plads blandt dem, der skal spille om oprykning,” oplyser Avartas Steffen Leholk, der er glad for at have signet så stærke brødre.

”Efter en mildest talt skuffende halvsæson hos HIK følte jeg, at jeg skulle tilbage til noget jeg kendte. Jeg kender klubben og holdet, og jeg har ambitioner om at spille med i toppen,” siger Casper Offenberg, der i én sætning beskriver forskellen på Avarta og eventyret i Nordsjælland.

”Jeg savner sgu at blive beskidt på knæene  og lave et par dåser.”

Mest af alt glæder Christian sig dog til at spille sammen med sin lillebror.

”Det har vi snakket rigtig meget om. Han er en stærk targetman, der altid står hvor han skal, men jeg er en bedre fodboldspiller end ham. Vi supplerer hinanden rigtig godt, og jeg glæder mig vildt til at spille sammen med ham,” siger Christian.

Lillebror Casper er ikke i tvivl om, at det bliver en god sæson.

”Vi har gået med det ønske i lang tid. Det er svært at komme til at spille sammen, når vi begge har ambitioner, men vi er glade for, at Avarta vil give os chancen. Jeg har kun hørt godt om klubben. Det er en klub med fællesskab, gode spillere og gode forhold. Jeg er sikker på, at vi bliver en forstærkning og kommer til at spille med om top fire,” siger Casper, der ikke er helt tilfreds med storebrors personkarakteristik.

”Jeg er ikke kun en boksspiller. Jeg kan sagtens lave assist, og jeg løber altid de ekstra meter for mine holdkammerater, men det er klart, jeg vil helst lave nogle mål,” siger han.

Hvem er den bedste spiller af jer to?

”Det er jeg.”

Kommentarer

1 kommentar om “Avarta skriver med målfarlige brødre”

  1. Ivan offenberg siger:

    Det er Casper der er tidligere ungdomslandsholdsspillere og ikke Christian som står skrevet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top