74 rækkehuse til leje
SPF-grunden_007_210716.jpg
Arbejdet med at forvandle SPF-grunden er i gang. Morten Borup forventer, at huslejen, alt efter størrelsen på rækkehuset, vil koste mellem 14.000 og 17.000 kroner om måneden. Foto: Brian Poulsen og visualiseringer
familieboliger ”Der er ikke mulighed for at leje et hus i Rødovre, og det vil vi lave om på,” lyder en af forklaringerne fra Morten Borup, udviklingschef i Cervo Gruppen, om grunden til at 74 nye række- huse bliver lejeboliger på SPF-grunden.

Lejeboliger er en mangelvare i Rødovre, men til næste år vil de første af i alt 74 indflytningsklare rækkehuse til leje stå færdige på den tidligere SPF-grund i Islev. De kommende rækkehuse bliver mellem 116 og 145 kvadratmeter, og udviklingschef Morten Borup fortæller, at en af årsagerne til, at valget faldt på lejeboliger, er, at det næsten ikke er muligt at bo til leje i et hus i Rødovre.
”Vi har kigget rundt i byen og orienteret os om, hvad der er af muligheder i Rødovre. Det er også i samspil med IrmaByen, som har mange boliger til salg. Derfor vælger vi denne løsning,” fortæller Morten Borup.

Står selv for udlejning
Planen er samtidig, at det er Cervo Gruppen selv, der vil agere boligselskab med alt hvad det indebærer af boligadministration og indkrævning af husleje.
”Det har vi gode erfaringer med, så det er tanken,” siger Morten Borup.
Ejendomsudviklingsvirksomheden Cervo Gruppen har købt den store grund i Islev af statens ejendomsselskab Freja, og i øjeblikket er nedrivningsarbejdet i fuld gang.
”Vores arkitekt er snart færdig med sit arbejde, og de sidste detaljer er ved at falde på plads,” siger Morten Borup, inden han fortæller, at der især har været fokus på at forhindre indkigsgener i rækkehusene der bygges i to og tre plan i området væk fra Slotsherrensvej.

Naboer inviteres til møde
Ud over de mange nye rækkehuse bliver der også forhandlet med en partner om at opføre 110 lejligheder og knap 1000 kvadratmeter erhverv i en dobbeltkarré mod Slotsherrensvej.
Byggeplanerne har vakt opmærksomhed fra nysgerrige naboer, og derfor vil Cervo Gruppen i august måned invitere alle naboer og andre interesserede til et orienteringsmøde, hvor de kommende planer for området vil blive gennemgået.
”Der er mange naboer med spørgsmål, og det er helt forståeligt. Det er kun i vores interesse at informere så meget som muligt, og vi vil melde nærmere ud om en dato, når flere naboer er tilbage fra ferie,” fortæller Morten Borup, der samtidig kan afsløre, at det kommende boligområde vil få navnet ’Islevhave’.
“Islev er et godt navn der appellerer til mange, så det vil vi gerne holde fast i,” siger udviklingschefen.

Du kan læse mere om det kommende boligprojekt på islevhave.dk.

Visualisering2 OversigtFugl SPF-grunden_002_210716 SPF-grunden_003_210716 Visualisering

Kommentarer

12 kommentarer om “74 rækkehuse til leje”

 1. Line Jakobsen siger:

  Hej

  Vi er en familie som er meget interesseret i at komme i betragtning til et rækkehus i Islevhave. (145m2)

  Hvordan vil det komme til at foregå, vi bor allerede i Islev men i en lejlighed.

  Hilsen
  Line Jakobsen

 2. Jan Gotfredsen siger:

  Hvis den boligtype der hedder Cervo24 – dvs 1 soveværelse og 2 børneværelser jfr. islevhave.dk- kommer til at koste 14.000 pr. måned, så vil det være billigere at købe et rækkehus i Irmabyen.

 3. Morten Borup siger:

  Hej Line og andre interesserede

  På hjemmesiden http://www.islevhave.dk kan I se mere om boligerne og tilmelde jer nyhedsbrevet.

  Hjemmesiden bliver løbende opdateret med information.

  Med venlig hilsen

  Morten Borup
  Cervo Gruppen

 4. Jesper Sandau siger:

  Super spændende projekt, som man godt kunne være interesseret i.
  Det er meget muligt i mener der mangler lejeboliger i Rødovre, men med de priser er det da helt hen i vejret..

  Der må i sgu lige styre jer lidt

 5. Linda siger:

  Hold op nogen priser, der vil blive udeluket alt for mange med så dyr en husleje

 6. Lamaa siger:

  Fedt projekt.

  Hvornår og hvordan kan man skrive sig op til disse lejligheder ?

  Mvh

 7. Martin siger:

  De danskere der har råd til at betale den enorme husleje, vil da ikke bo til leje.
  Så er der kun “flygtninge” med mange børn tilbage, ingen kvaler, kommunen betaler.

 8. Tina Wulffeld siger:

  Hvad med 3 rums bolig i stue etage med en Lille have til enlige ?

 9. Lene siger:

  Ja, nogle vil måske ane en lille trussel her. “Enten godkender I, at vi bygger flere boliger end aftalt, eller også opfører vi 3-plans rækkehuse i nabolinje”: ——————————————————————————————-Info. fra Morten Borup, Cervogruppen.

  Der planlægges 74 boliger i delområde 1. Cervogruppen søger dispensation/godkendelse hos kommunen vedr. overskridelse i ift. lokalplanens max 68 boliger. MB anfører at et større antal lejligheder muliggør en bebyggelsesplan med færre 3-plans rækkehuse.
  Der placeres ikke nogen 3-plans rækkehuse i første nabolinje.
  ——————————————————————————————-
  Går parcelforeningen Nørrevang ind i en dialog med kommunen omkring dette? Jeg kan ikke erindre, at jeg til møde med kommunen omkring dette byggeri, har hørt om 3-plans byggerier i første nabolinje. Måske foreningen skal overveje juridisk bistand inden byggeriet kommer for godt i gang. MEN det vil selvfølgelig ikke være første gang i historien, at et nybyggeri bliver revet ned igen, fordi bygherre eller kommune ikke har overholdt reglerne. Ikke at jeg ved, om dette er tilfældet i denne noget speget sag.

 10. Lena siger:

  Hej,
  Hvordan skal man skrives sig på de ny rækkehus i Rødovre ??
  Mvh Lena

 11. Lonnie siger:

  Altså hvor får i huslejen fra? Jeg kan simpelhed ikke finde den :/
  Kæresten og jeg har nemlig skrevet os op, så ville da være rart at vide hvad den er på 🙂

 12. Lasse siger:

  Hold jer fra Morten Borup/Cervo. Han overholder ikke egne kontraktlige forpligtelser og er umulig at gå i dialog med når du har skrevet under og overført dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top