Annonce

U19-landstræner til RFC
WEB_Marko-krogsgaard_RFC_vs_HVA_19_IN.jpg
Marko Krogsgaard er en af de landsholdsspillere, som har valgt at blive i Rødovre og tage udfordringen op med generationsskiftet. Foto: Brian Poulsen / arkiv
floorball Rødovre Floorball Club har sikret sig U19-landsholdstræneren Michael West til den kommende sæson. Han afløser Martin Erichsen, som har valgt at stoppe efter to sæsoner som spillende træner. Nu satses der unge i Rødovre.

Michael West fortsætter med U19-landsholdet, som han hidtil har trænet i tre sæsoner, og ført holdet fra B- op i A-rækken.
“I Rødovre skal West træne vores elitehold samt vores U-20,” siger RFC’s sportschef Esben Larsen. Han fortsætter:
“Vi mener, at Michael West, som tidligere har trænet elitehold, er den bedste træner til at udvikle vores unge spillere, og er et godt match i forhold til den profil, vi har søgt til vores elitehold, da han har en del erfaring.”
“Michael er en person, som vi har haft i kikkerten et par år. Efter seks danske mesterskaber, sluttede vi på en fjerdeplads efter sidste sæson, så nu skal vores unge spillere på banen.
“Vi har mistet nogle af vore erfarne spillere, som har valgt at stoppe, men sammen med de landsholdsspillere, vi fortsat har i truppen, kombineret med vores unge talenter, så har vi fortsat et godt hold, der kan være med, hvor det er fornuftigt,” mener RFC’ sportschef.
“Vi har fået tilgang af et par gode unge spillere udefra, så det ser fornuftigt ud. Vi vil satse stærkt på vores årgang ’00 og ’01 med vores nye træner, så de kan blive klar til eliteholdet,” siger Esben Lar-sen, som i første omgang forventer en semifinaleplads i den kommende sæson.
“Det er vores nuværende målsætning, men vi tager en evaluering til jul, for at se om vi skal justere vores forventninger,” slutter han optimistisk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top