Annonce

Starten på en god cirkel
julie-nielsen_011_290416.jpg
Blog - Julies Hjørne ”Ej, nu fik jeg ikke løbet i går… Hvor er det dumt.. Det må bare ikke ske igen” eller ”Iih, nu spiste jeg chokolade og det var ikke planen, nu går det dårligt. Jeg vil ikke spise chokolade igen”. To sætninger som du måske kan nikke genekendende til opstår, når du ikke gør lige præcis det du havde sat dig for, og når bevidstheden bliver sat på pause.
Spørg Julie

Har du spørgsmål til Julie kan du skrive dem som en kommentar på rnn.dk.
Eller du kan skrive til hende direkte på juljul92@gmail.com.

Vi kan være rigtig gode til at se på, hvad vi kan gøre bedre og få rigtig dårligt samvittighed over de enkelte ting, som ikke blev gjort som forventet.  Her benytter vi blandt andet ordet ”ikke”, som hjernen opfatter negativt.

Hvis dette tager overhånd kan det starte en ond cirkel af dårlig samvittighed samt manglende lyst og energi til at vedligeholde mål og drømme, fordi tankerne fyldes med noget negativt.

Annonce

Omvendt kan denne onde cirkel brydes ved noget så enkelt at omformulere de negative sætninger til noget positivt. På den måde skabes et overskud og en energi, som netop medvirker til et større overskud generelt og dermed også til at opnå et ønsket mål.

Mange gange er det de små ting i hverdagen, som har betydningen for helheden af hvordan vi lever vores liv. Dette er måske en af de ting, som kan hjælpe dig tættere på dit mål.

Er du mere nysgerrig på positive omformuleringer eller redskaber som disse, så skriv gerne til mig eller kom forbi på holdet i Vanløse, hvor medlemmerne og jeg blandt andet gennemgår emner som dette.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top