Annonce

Sej pokalskalp af B77
B77-orient_054_220815.jpg
B77 benyttede årets sidste forårsdag til at avancere til første runde i DBUs pokalturnering. Foto: Brian Poulsen / arkiv
pokalfodbold B77 viste, at de har niveau til Sjællandsserien, da B77 gik videre i pokalturneringen ved at besejre et af topholdene.

B77-Glostrup 6-5 (1-2)
1-0 Mikkel Tribler (8’)
1-1 Mikail Anli (11’)
1-2 Mohammed El Mekki (16’)
2-2 Emil Olsson (81’)
2-3 Mikail Anli (str., 120’)
3-3 Martin Eisenreich (str., 120’)
3-4 Jesper Riisgaard Christensen (str., 120’)
4-4 Emil Olsson (Str., 120’)
4-5 Thomas Pedersen (Str., 120’)
5-5 Mikkel Tribler (str., 120’)
6-5 Kevin Andreasen (str., 120’)

I den fjerde runde af pokalturneringen blev der indlemmet hold fra Sjællandsserien samt den tungeste ende af Danmarksserien, og B77 fik en stor mundfuld at gabe over, da de ramlede ind i Glostrup, der ligger nummer to i Sjællandsseriens pulje 1 og er stærke oprykningskandidater til Danmarksserien.

Annonce

I den tredje runde var B77 overbevisende med en fornem 5-1 sejr over Herstedøster, der også ligger i serie 1 ligesom B77, og de flotte pokaltakter fortsatte tirsdag aften på Valhøj skole, hvor ‘de røde’ gabte højt nok og åd naboerne fra Glostrup, efter en tæt og spændingsmættet kamp, hvor keeper Jeppe Nidløse satte sig selv i centrum. Det kommer vi tilbage til.

Først nogle stolte kommentarer fra B77 træner Thomas ‘J’ Jørgensen.
“I første halvleg kører vi dem på røv og albuer og kommer fortjent foran 1-0 efter 10 minutter ved Mikkel Tribler. Vi vadede i chancer, men brændte igen og igen. Jeg mener, vi burde have været foran med fem mål, da vi gik til pause, men to chancer var nok til dem, så i stedet bragte Glostrup sig i front med 2-1. Det var mega ufortjent, men det er forskellen på serie 1 og Sjællandsserien.”
“2. halvleg blev en rodet Forestilling. Det bølgede frem og tilbage, men vi skabte stadig de største chancer. Derfor kom vi helt fortjent på 2-2 ved Emil Olsson, da der resterede 10 minutter. Efter scoringen sket der ikke det store, og heller ikke overtiden,” forklarer Thomas Jørgensen, som kommer ind på aftenens helt.
“Vores keeper Jeppe Nidløse nappede to straffespark, og da vi scorede på vores fire første forsøg, så var det nok til sejren.”
“Det var en super sejr for os, der blev leveret en kæmpe mandfolke præstation, hvor alle kæmpede for deres sidemand og klubben,” roser Thomas Jørgensen sit mandskab.

Der var endestation i pokalturneringen i 2. runde for Islev og 3. runde for Orient samt BK Rødovre. Som divisionshold indtræder Avarta senere i pokalturneringen. I næste runde bliver pokalturneringen landsdækkende, når den ‘overtages’ af DBU. Dermed hedder det atter første runde i pokalturneringen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top