Annonce

Se godt ud – også gennem glassene
ISS_1048_04322.jpg
Trænger du til et nyt brillelook? Deltag i konkurrencen og vind et komplet sæt briller Foto: SignElements
konkurrence Nu er der chance for at gå en skarpere sommer i møde. Bogstavelig talt. I samarbejde med Louis Nielsen giver Rødovre Lokal Nyt mulighed for at vinde en valgfri brille med glas og styrke. Fortæl os på Facebook, hvorfor du selv, eller en du kender, har fortjent et par nye briller.

En heldig læser har nu muligheden for at komme til at se godt og se godt ud på samme tid. I samarbejde med optikerbutikken Louis Nielsen på Valby Langgade kan alle vores brillebærende læsere nu vinde et nyt stel med glas og styrke.
Du kan også indstille din nabo, et familiemedlem eller din bedste ven. I indstillingen skal du fortælle, hvorfor du selv, eller en du kender, har for brug et sæt nye briller.

Halvdelen af kloden
En undersøgelse har for nyligt vist, at næsten tre millioner danskere til dagligt bruger briller eller kontaktlinser. Et tal der forventes at stige frem mod 2050. Ifølge en artikel i The Telegraph viser en anden undersøgelse i et amerikansk tidsskrift for øjenlæger, at halvdelen af klodens befolkning vil være nærsynede i 2050. Det er, ifølge undersøgelse, blandt andet for meget skærmkiggeri, der er den store synder.
Hos Louis Nielsen i Valby har chefoptiker Peter Christensen både hjulpet nærsynede og langsynede danskere med at finde det helt rette stel, og han ser frem til at hjælpe den kommende vinder af konkurrencen, uanset hvad behovet eller grunden måtte være.
”For nogle er brillen et værktøj, der bare skal virke. Nogle ser det som et hjælpemiddel og skifter, hvis øjnene ændrer sig. Andre ser briller som et accessories og en del af moden,” siger Peter Christensen, der i dag oplever, at flere kunder kommer ind for at få udskiftet de gamle briller med nye.
”Det har altid været meget dyrt at skifte briller og derfor, tror jeg, der er gået længere tid mellem brilleskiftet. Det er først i de senere år, at briller er kommet ned i en pris, hvor de fleste kan være med,” siger optikeren, der er opvokset i Rødovre.

Annonce

Lign en million
Hvis du er en af de borgere, der har et brillestel af ældre dato, er der alt mulig god grund til at deltage i konkurrencen, hvor du kan vinde et nyt par. En ny brille kan nemlig forandre en person fuldstændig, fortæller Peter Christensen.
”Hvis først man tør forandre brillelooket kan det ændre en del. Den indelukkede, der ser ned i gulvet, kan rette ryggen og ligne en million. Der er heldigvis mange muligheder for farver, faconer og størrelser i dag. Før, hvor hvert årti havde deres trend, 90’erne små og firkantede og 70’ernes kæmpe store og brede stel, faldt valget på tidens trend. I dag har designeren ret frie tøjler. Alle farver og faconer er i spil. Vi er dog væk fra de helt små briller og de fleste har en vis størrelse i dag,” siger Peter Christensen. Du kan se, hvordan du deltager i konkurrencen i faktakassen.

FAKTA:
Sådan vinder du
Hvorfor skal du vinde et nyt par briller? Det skal du fortælle os enten via avisens Facebook-side eller på mail til christian@rnn.dk. Det er personalet i Louis Nielsen og redaktionen på Rødovre Lokal Nyt, der vælger den begrundelse, der på den ene eller anden måde har gjort mest indtryk.
Konkurrencen løber frem til søndag den 19. juni, hvorefter vinderen vil blive præsenteret i Lokal Nyt.
Præmien er en komplet brille med frit valg af stel. ”Vi måler først vinderens øjne med vores nye udstyr, og laver de bedste glas til det behov vinderen har,” siger optiker Peter Christensen.
Præmien har en samlet værdi af op til 6395 kroner

Kommentarer

2 kommentarer om “Se godt ud – også gennem glassene”

  1. Jeg er pensionist og har bestemt ikke penge til smarte briller,så jeg køber dem altid i 10 kr marked,jeg er både nær og lang synet, det kunne være åh så dejligt,at få et par smarte briller og samtidig få den rigtige styrke–håber det bliver mig,som bliver den heldige vinder

  2. Alice Skinneholm siger:

    Jeg ønsker at være med i konkurrencen om briller fra Louis Nielsen,
    Jeg trænger til ny styrke og det er ikke af vejen med et smart nyt stel.
    Jeg er også pensionist hvis det har betydning ved ud udvælgelsen. m.v.h Alice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top