Annonce

Røveri mod guldsmed i centeret
roeveri-aveny_005_280616.jpg
Smykkeforretningen Aveny i Rødovre Centrum har til formiddag været udsat for en væbnet røveri. Ifølge et vidne blev en centervagt truet med en pistol, inden gerningsmændene tog flugten på grå knallert.
politi Smykkeforretningen Aveny i Rødovre Centrum har til formiddag været udsat for et væbnet røveri. Ifølge et vidne blev en centervagt truet med en pistol, inden gerningsmændene tog flugten på en grå knallert.

Kort efter klokken 10 i formiddags begik to maskerede gerningsmænd et væbnet røveri hos Aveny i Rødovre Centrum. De to gerningsmænd kom løbende ind i butikken, og mens den ene røver truede personalet med en pistol, smadrede den anden gerningsmand flere montre med en medbragt mukkert.

”De havde en Silvanpose med, som de tømte nogle af bakkerne fra montrerne ned i,” siger indsatsleder Peter Bauer.

Annonce

De to maskerede røvere forlod herefter butikken i løb mod indgang K, hvor der stod en knallert parkeret.
Ifølge et vidne der overværede røveriet, skulle den ene gerningsmand have truet en centervagt med en pistol, inden vedkommende satte sig op på en koksgrå knallert og flygtede.
”De kørte med fuld fart ned ad Højnæsvej,” fortalte et vidne til politiet.
Det er anden gang på bare to år, at Aveny er udsat for et væbnet røveri. Tilbage i januar måned 2015 slog to gerningsmænd til mod selv samme butik i et røveri, der minder meget om dagens smykkerøveri.
”Udførslen er fuldstændig i identisk, men om det er de samme gerningsmænd er svært at sige noget om,” siger indsatsleder Peter Bauer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top