Annonce

Politiets teori: Offer ramt med fuldt overlæg
Taarnvej-slotsherrensvej_005_200616.jpg
Det var her syd for krydset ved Tårnvej og Slotsherrensvej, at den 24-årige blev påkørt. Ifølge politiets efterforskning var det en bevidst handling, da den 24-årige blev kørt ned. En mand er foreløbig varetægtsfængslet i fire uger sigtet for manddrab. Foto: Brian Poulsen
politi Den 22-årige mand, som politiet formoder påkørte en 24-årig mand med vilje på Tårnvej, blev i sidste uge varetægtsfængslet i fire uger.

Det foregik bag lukkede døre, da en 22-årig mand i sidste uge blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Den yngre mand sidder på anklagebænken i en grim sag, hvor sigtelsen lyder på forsøg på manddrab.
Politiet mener, at han med fuldt overlæg og med høj fart påkørte en 24-årig mand i krydset ved Tårnvej og Slotsherrensvej fredag den 3. juni ved middagstid. I retten blev den 22-årige varetægtsfængslet i fire uger og der blev samtidig nedlagt navneforbud i sagen.
”Vi har en mistanke om, at han har gjort det og derfor blev han fremstillet i grundlovsforhør,” siger anklager hos Københavns Vestegns Politi, Morten Frederiksen, der ikke yderligere ville kommentere på politiets efterforskning og hvad der ledte politiet på sporet af den 22-årige.

Kritisk tilstand
Den 24-årige mand, der blev ramt af bilen, har været indlagt siden påkørslen, og politiet har siden trafikulykken være sparsomme med oplysninger. Meldingen går fortsat på, at den 24-åriges tilstand er kritisk.
Politiet indledte en sand heksejagt efter flugtbilisten, der stak af efter påkørslen. Mandag i sidste uge lykkedes det politiet at anholde en person, som de mistænker for at have siddet bag rettet i den sølvgrå bil, som ramte den 24-
årige. Hvordan politiet er kommet på sporet af den 22-årige mand og hvilket motiv, der skulle ligge bag, vil ordensmagten ikke udtale sig om.

Annonce

 

FAKTA:
Politiet hører stadig gerne fra borgere, der ved noget om flugtbilen. En en sølvgrå Toyota Corolla årgang 1997 med registreringsnummer BA 74 759.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top