Annonce

Pensionistskovtur populær som altid
koe_skovtur_2016_red-2.jpg
Kommunens årlige pensionistskovtur er populær. Det kunne tydelig ses, da der i onsdags i sidste uge blev solgt billetter i Viften. Foto: Red.
skovtur Ingen skovtur uden kø foran Viften. I år var der imidlertid hurtig ekspeditionstid, og allerede efter 45 minutter kunne byens pensionister og efterlønnere gå direkte fra gaden til kassen.

Rødovre Kommunes stort anlagde fliseprojekt på rådhuspladsen skabte ikke unødig ravage da byens mange pensionister og efterlønnere i onsdags stod klar foran kulturhuset for at købe billetter til den årlige skovtur.
”Der var lidt forvirring i morgentimerne, men de fandt hurtigt ud af, at de skulle stå i kø langs rådhuset ned mod politistationen,” siger turleder Dorthe Rudolph, inden hun fortæller, at den første borger allerede stod klar foran Viften klokken lidt i seks om morgenen.
Hvis det var for at slippe for den lange kø, kunne vedkommende med fordel have taget sig tre timer mere på øjet, for allerede 45 minutter efter at billetsalget begyndte klokken 9 var køen væk.
”Det er gået tjept i år,” siger Dorthe Rudolph med et smil.

Stadig ledige billetter
Rødovre Kommune anslår, at der blev solgt tæt på 1000 billetter til de mange skovture, der foregår seks dage i august måned.
Flere ture er udsolgte, men der er stadig billetter til skovturen den 15., 16., og 17. august.
”De resterende billetter sælges på Borgerservice. Her kan alle henvende sig, og købe billet eller bytte deres billetter, hvis de er kommet af sted med nogle forkerte billetter og hellere vil følges med en veninde,” siger turleder Dorthe Rudolph.

Annonce

Turen går til Bakken
Årets pensionistskovtur går i år til Dyrehavsbakken, hvor byens pensionister både kommer tæt på Matadoruniverset i ’Korsbæk’ og får underholdning af en bakkesangerinde.
“Vi mødes klokken 8 i Viften til morgenkaffe og friskbagte croissanter. Turen går til Peter Liep på Bakken med pause ved Brede Værket, hvor vi får en øl eller vand. På Peter Liep får vi serveret en forret og hovedret, inklusiv én genstand. Efter en pause, hvor vi kan besøge Korsbæk på Bakken, serveres kaffe og lagkage, med efterfølgende underholdning af en bakkesangerinde. Vi kan ikke have sådan en tur uden en rigtig bakkesangerinde,” siger Dorthe Rudolph.
Turene forventes at slutte på rådhuspladsen klokken 18.

koe_skovtur_2016_red-(3) koe_skovtur_2016_red-(1)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top