Annonce

Ny DM triumf for CK Fix
WEB_CK-Fix-U15-2-cykling-DM-holdloeb_025_180616.jpg
CK Fix Rødovres U15 var hurtigst ved DM i holdløb i weekenden. Her ses de ude på ruten på vej mod DM-guldet. Foto: Brian Poulsen
DM i cykelløb I weekenden var der DM i holdløb for landets cykelryttere. CK Fix gentog sidste års fornemme Danmarksmesterskab med deres U15 mandskab. Der var DM-bronze til U17 og debuten i juniorrækken endte med en 7. plads.

Grundstenen til et CK Fix, som også vil kunne blande sig i medaljerækkerne på U19 allerede om et år, er lagt. Talenterne står i kø, og de stærke ryttere viser Rødovres farver fornemt frem på landevejene, når de store løb køres – også til Danmarksmesterskaberne.

I weekenden blev der kørt DM i holdløb i og omkring Nykøbing Sjælland, da Sydkystens Cycling og Odsherred Kommune var værter i samarbejde med DCU.
CK Fix var en af de toneangivende klubber med to DM-medaljer og som den eneste klub i landet havde de to hold både i U17 og U15 rækkerne, hvilket vidner om en stor og stærk bredde i rødovreklubben.

Annonce

Danmarks bedste igen
Ruten omkring Nykøbing Sjælland var udfordrende, da den var kuperet og da det samtidig blæste godt i lørdags, blev det en særdeles barsk udfordring for landets bedste cykelryttere.

De hårde forhold forstod CK Fix Rødovre at klare bedst i U15 rækken, da de var hurtigst på den 23,2 kilometer lange rute. Da rødovreholdets tredje rytter passerede målstregen blev tiden 34 minutter og 24 sekunder registreret, hvilket var et halv minut hurtigere end Roskilde på andenpladsen og yderligere et minut til Odder på tredjepladsen.

WEB_U15-nummer 1_DM 2016_holdloeb
Rødovres Danmarksmestre for hold i cykelløb U15 øverst på skamlen. Fra venstre er det Jonathan Steen
Petersen Larsen, Emil Schandorff Iwersen, Tobias Lund Andreasen og bagerst med kasketten skimtes
holdets ‘lokomotiv’ Sebastian Andreasson.

Guldet blev kørt hjem af Tobias Lund Andreasen, Jonathan Steen Petersen Larsen, Emil Schandorff Iversen og Sebastian Andreasson, der kørte med en gennemsnitsfart på 40,4 km/t. På vejen måtte Emil Schandorff Iversen stå af på grund af mod slutningen af løbet, da han havde taget nogle seje føringer undervejs.

Han kunne også slippe med god samvittighed, da det er tredjemandens tid, som er gældende. Dermed kunne CK Fix holdet sikre sig DM-guldet for U15 for andet år i træk.
Sebastian Andreasson og Jonathan Steen Petersen Larsen var i øvrigt også med på guldholdet i 2015, som senere blev kåret til Årets Idrætsudøvere i Rødovre.

WEB_CK-Fix-U15-1-cykling-DM-holdloeb_008_180616
CK Fix U15-2 blev nummer 12 ud af de 14 deltagende hold. For U15-2 deltog Oskar Kromann Jensen,
Felix F. Holst Larsen, Gustav Wang og Luis Hermery Schou.

Bronze med et halvt sekund margin
I U17 klassen blev det til DM bronze til CK Fix Rødovre, hvilket var en stor præstation af det unge hold.
”Vi er jo feltets yngste hold, for vi er tre førsteårs, så det lover godt for næste år, når vi er andetårs,” sagde Thorolf Rønhede til Team CK Fix Elite Rødovres facebook-side, hvor der ligger nogle fine optagelser fra DM, hvor man blandt andet ser et totalt smadret U19 hold, efter de netop er kommet i mål.

WEB_CK-Fix-U17-1-cykling-DM-holdloeb_034_180616
CK Fix Rødovres U17 hold med Benjamin Hertz, Mads Rasmussen, Thorolf Rønhede, Joshua Amos Gudnitz.

Hurtigste U17 hold var fra Greve, som havde den tidligere CK Fix’er og rødovreborger Malthe Munch på holdet, mens Roskilde blev nummer to og de havde såmænd også en tidligere CK Fix’er på holdet, nemlig Matias Malmberg.

CK Fix U17 hold består af Benjamin Hertz, Mads Rasmussen, Thorolf Rønhede, Joshua Amos Gudnitz. Hos U17 måtte Gudnitz slippe, før holdet kom i mål og igen var det med mindre betydning, da det var tredjemandens tid på holdet som talte.
Rødovredrengene var 41 sekunder efter Greve og bare et halvt sekund hurtigere end CK Aarhus, der helt præcist brugte 00:32:38.87 på at køre de 23,2 kilometer, mens CK Fix kørte i tiden 00:32:38.288. Dermed var gennemsnitsfarten 42,6 km/t.

CK Fix U17-2, der bestod af Aksel M. Onink, Christopher Hamburger, Marcus Njor og Sebastian Nielsen endte på en 9. plads ud af de 12 hold. De kørte i tiden 36:23.

WEB_CK-Fix-U17-2-cykling-DM-holdloeb_043_180616
CK Fix’ U15-2 hold ude på ruten.

Debut i U19 rækken
At deltage hos U19 kræver en form for professionel tilgang til cykelløb, og for første gang i den børne- og breddestærke klub CK Fix deltog klubben til DM med U19 hold.
Hos U19 er det seks startende på holdet, mens det er fjerdemandens hjul, der bliver den registrerede tid.

Debuten var ganske fin med en syvendeplads ud af ni hold, der skulle igennem en 42,2 kilometer lang rute med hele 309 højdemeter i forskel, som naturligvis er meget på dansk grund.

Rødovres U19 mandskab, som blandt andet er støttet af Team Rødovre, kørte i tiden 00:58:06.101, som var fem minutter langsommere end vinderne fra Roskilde, der er et halvprofessionelt mandskab. Nummer to blev Herning og nummer tre var ABC, der havde den tidligere CK Fix rytter og rødovreborger Kristian Kaimer Eriksen på holdet.

WEB_CK-Fix-U19-cykling-DM-holdloeb_079_180616
Team CK Fix Junior Elite Rødovre mens de stadig var alle seks mand samlet.

Når man ser videoen på Team CK Fix Junior Elite Rødovre, havde rytterne givet sig maksimalt. Da Andreas Hougaard Holst-Kruse blev spurgt, hvor på ruten, det gjorde mest ondt, svarede han:
”Det var over det hele,” mens han lå fladt på et fortov, for at komme til hægterne igen, mens Nicolai Luthmann lå i en græsrabat, hvor der i starten var langt vej til et smil.
”Det gik ikke særlig godt. Vi mistede to mand allerede efter første runde, så vi lå og kæmpede resten af vejen,” forklarede Luthman, da Eskild Rønhede og Oliver Errebo slap holdet forholdsvist hurtigt, mens holdkammeraten Oliver Nielsen fulgte op om selve kørslen.
”Det var hårdt, men farten var høj, godt stabil og bakkerne var til at køre hurtigt over,” forklarede han, mens han sekunder senere ligner en, der er ved at kaste op efter anstrengelserne.

Se videoen her…

Alle CK Fix resultater:
U11    4. plads: Noah Mikkel Nielsen, Marius Hobolth, Jakob Rasmussen og Oliver Hammer Wissing (CK Fix var slået sammen med ryttere fra Ringsted)
U13    8. plads: Adam Brandt Jakobsen, Mads Malmquist, Oscar Sondennborg–Mathisen, Tue L. Christiansen og Luca Compagne.
U15-1    1. Plads: Emil Schandorff Iwersen, Jonathan S Petersen Larsen, Sebastian Andreason og Tobias Lund Andresen
U15-2    12. plads: Oskar Kromann Jensen, Felix F. Holst Larsen, Gustav Wang og Luis Hermery Schou
U17-1    3. plads: Benjamin Hertz, Joshua Amas Gudnitz, Mads Rasmussen og Thorolf Rønhede
U17-2    9. plads: Aksel M. Onink, Christopher Hamburger, Marcus Njor og Sebastian Nielsen
U19 (junior)   7. plads: Andreas Hougaard Holst-Kruse, Eskild Rønhede, Johan Price-Pejtersen, Nicolai Luthmann, Oliver Emil Errebo og Oliver Nielsen.

WEB_CK-fix-U13-cykling-DM-holdloeb_002_180616
U13 holdet på landevejene nær Nykøbing Sjælland.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top