Annonce

Nu bliver Damhus Tivoli revet ned
damhus-tivoli-nedrivning_001_170616.jpg
Nedrivningen er i gang på Tivoligrunden.
byggeri Nedrivningen af det forliste tivoli ved Damhussøen er nu begyndt. De nye ejere oplyser, at de inden længe vil søge om byggetilladelse.

Fejden om det omdiskuterede byggeri på Tivoligrunden bevæger sig nu ind i en ny fase. I sidste uge rykkede kraner og lastbiler ind i det gamle tivoli for at tage livet af bygninger, legetårnet, huset til radiobilerne og alt andet.
”Vi skal have fjernet alt på grunden, og vi forventer, vi er færdige i løbet af et par uger i juni og juli måned,” siger administrerende direktør i Proximus A/S, Jes J. Petersen.

Begynder trods klage
Den store grund med udsigt til Damhussøen skal ryddes for at give plads til 48 rækkehuse og lejligheder. Det er især lejlighederne og højden på disse, der har været genstand for en del debat i avisen.
Grundejerforeningerne Søtorp, Damsø, Auroravej og Damhus Torvegård mener ikke, at lokalplanen, der giver tilladelse til byggeriet, opfylder planlovens bestemmelser. Derfor sendte de i foråret en fælles klage til Natur- og Miljøklagenævnet. De fire nabo grundejerforeninger venter stadig på svar fra klageinstansen, men det forhindrer ikke Proximus A/S i at gå i gang med nedrivning og anmode Rødovre Kommune om en byggetilladelse.
Tilbage i april måned fortalte Jes J. Petersen, at Proximus i første omgang ville foretage en juridisk vurdering af klagen, inden byggeansøgningen til kommunen blev sendt af sted.
Den vurdering er nu foretaget, og Jes J. Petersen mener ikke, at grundejerforeningernes klage vil få betydning for det samlede byggeprojekt.
”Nu tør vi godt gå i gang. Der er foretaget en vurdering, og vi forventer at
søge om en byggetilladelse inden længe,” siger Jes J. Petersen.

Annonce

Udemokratisk
Den udmelding falder ikke i god jord hos nabo og formand for grundejerforeningen Auroravej, Michael Filtenborg.
”Jeg havde gerne set, de nye ejere havde ventet med at indsende en byggetilladelse til efter vores klage til Natur- og Miljøklagenævnet var blevet behandlet,” siger Michael Filtenborg, inden han kalder det udemokratisk, hvis Rødovre Kommune vælger at udstede en byggetilladelse til byggeriet, før de fire grundejerforeninger har fået svar på deres klage.

damhus-tivoli-nedrivning_001_170616 damhus-tivoli-nedrivning_002_170616 damhus-tivoli-nedrivning_003_170616 damhus-tivoli-nedrivning_004_170616 damhus-tivoli-nedrivning_006_170616 damhus-tivoli-nedrivning_008_170616 damhus-tivoli-nedrivning_010_170616 damhus-tivoli-nedrivning_011_170616 damhus-tivoli-nedrivning_015_170616 damhus-tivoli-nedrivning_017_170616 damhus-tivoli-nedrivning_022_170616 damhus-tivoli-nedrivning_024_170616

Kommentarer

3 kommentarer om “Nu bliver Damhus Tivoli revet ned”

 1. Anton siger:

  Riv det ikke ned bevar det damhus Tivoli må ikke rives ned

 2. hannetove siger:

  det er så pinligt at læse at – ejeren – er ligeglad med at der er klager – Bare de får en byggetilladelse -så er de ligeglade og giver alle fingeren!!
  dette er en aftale mellem ejer og rødovre kommune – det er sååå oplagt
  Penge peng penge – det er hva’ det drejer sig om- Føj siger jeg og Føj at vor dejlige”Damhus TIVOLI” nu må lade livet for …penge griske mennesker!!!

  Føj

  HVORFOR måtte vi ikke købe Tivoliet?
  HVORFOR alt dette cirkus??
  HVORFOR ødelægge en kulturel arv?
  -der er mang HVORFOR – men I er sku’ da ligeglade………

  Føj

 3. Flemming Lunde Østergaard Hansen siger:

  Kære Hanne Tove

  Hvem siger, at du ikke måtte købe Tivoliet? Har du forsøgt?

  Med venlig hilsen

  Flemming Lunde Østergaard Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top