Annonce

Netto lukker og slukker
doegn-netto-damhustorvet_012_030616.jpg

De mange unge, der skal starte på et studium gør igen forældrekøb til en populær ting. Men man skal tænke sig godt om, advarer lokal bank.

Dansk Supermarked har ingen fremtidsplaner med butikken på Damhustorvet, der derfor er sat til salg. Foto: Brian Poulsen
lukker Netto dropper døgnNetto-konceptet. Den 402 kvadratmeter store butik på Damhustorvet er nu sat til salg for 3,5 millioner kroner.

Søndag den 26. juni er det sidste chance, hvis du vil handle i døgnNetto på Damhustorvet.
I alt findes der 39 døgnNetto i primært hovedstadsområdet, af dem bliver langt de fleste omdannet til almindelige Nettoer-butikker og såkaldte Føtex Food-butikker. Bare ikke den på Damhustorvet.
”Nej, den lukker helt. Vi har vurderet, at der ligger mange almindelige
Netto-butikker tæt på Damhustorvet,” fortæller kommunikationsmedarbejder Nanna Louise Knudsen fra Dansk Supermarked Group, der driver både Netto, Føtex og Bilka.
Tab for torvet
Dansk Supermarked har i stedet valgt at sætte den 402 kvadratmeter store butik til salg for den nette sum af 3,5 millioner kroner. Udover butik i stueetagen får de nye ejere en stor kælder med vare-
elevator, mindre kontor, køkken/mandskabsrum samt flisetoilet, lyder det i boligannoncen hos EDC Erhverv.
Kun et stenkast fra butikken driver ejendomsmægler Gabriel Barløse sin forretning DK Boligsalg. Han vurderer, at det bliver et stort tab for torvet, når Netto flytter ud.
”Mange af de forretningsdrivende lever af den trafik, som Netto giver, så det vil nok betyde mindre aktivitet på torvet,” gætter Barløse, der håber, at butikken bliver til en café, der kan skabe liv på Damhustorvet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top