Annonce

Midsommer på Damhusengen
tjatjatja.jpg
Popbandet TjaTjaTja underholder på Damhus- engen sankthansaften indtil klokken 22. Foto: Presse
sankthans Igen i år har Rødovres borgere mulighed for at se hekseafbrænding og høre musik på Damhusengen.

Vanløse Lokaludvalg arrangerer nemlig igen i år et stort sankthans-arrangement. Vanløse Lokaludvalg danner tæt parløb med en lokal spejdergrupper, der vil tage sig af børneaktiviteterne og serveringen af mad, øl og sodavand.
Festlighederne begynder klokken 18.30, hvor der vil være børneaktiviteter. Inden bålet tændes klokken 20.30, skal der selvfølgelig holdes båltaler. Årets hovedtaler er Else Trangbæk, der i en længere årrække var formand for gymnastikforeningen R.O.G. Else var med som gymnast til De olympiske Lege i Mexico i 1968, og har sidenhen haft et langt arbejdsliv med tilknytning til idrætsuddannelsen i København, blandt andet som institutleder på Institut for Idræt på Københavns Universitet.
Gæsterne vil heller ikke blive snydt for fællessang og Midsommervisen. På Engen denne aften bliver det i Shubiduas folkelige version, akkompagnement af popbandet TjaTjaTja, som underholder til festen slutter klokken 22.

Årets hovedtaler er Else Trangbæk

Årets hovedtaler er Else Trangbæk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top