Annonce

Maratonstafet i Rødovre
DSC_løbetræning.jpg
Der er plads til alle i den 42 kilometer lange stafet, som byder på både løb og cykling.
firmaidræt Den 13. juni 2016 kommer Bike & Run Stafetten til Rødovre.

Stafetten er en mulighed for at samle venner og kolleger til et motionsløb. Både dem, der løber eller cykler til daglig, og dem, der lader sig overtale til at prøve det. Sidste år deltog 142 hold.
Når Bike & Run Stafetten afholdes i Rødovre på mandag den 13. juni er det 6. år i træk. Igen i år cykler og løber de fem personer store hold maraton-distancen på 42 km. Netop den kombination er unikt og godt for fællesskabet, mener løbsansvarlig Mette Jul fra Firmaidræt Storkøbenhavn.
”Bike & Run Stafetten er jo ikke et ego-projekt, som handler om at gennemføre hurtigst muligt. Alle kan være med ved enten at løbe fem kilometer eller cykle cirka 13 kilometer. Det er det eneste motionsløb i Danmark med den kombination. Vi ser tydeligt fællesskabet, for deltagerne bliver i målområdet for at heppe hinanden i mål.”

Stafetten henvender sig især til landets arbejdspladser, men alle kan stille hold. Tilmeldingsfristen er i morgen, torsdag den 9. juni på www.bikeandrun.nu.
Stafetten starter klokken 18 med start og mål ved Rødovre Parkvej 501.
Hvert hold stiller med tre, der skal tilbagelægge fem kilometer i løbesko, og to, der skal cykle 13,6 kilometer. Der er herre-, dame- og mix-rækker.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top