Annonce

Mandskoret går helt nye veje
WP_20150606_20_12_02_Pro.jpg
Sådan så det ud, da B77 Mandskor sidste år gav koncert i Viften. Her leverede koret også enkelte sange live med instrumenter. I år spiller de et helt sæt ved egen kraft. Foto: Presse
gratis koncert: B77s charmerende mandskor kaster sig ud i en helt ny disciplin, når de på fredag inviterer til gratis koncert i Viften. Koret holder dog fast i flere af de gamle dyder, og vil derfor, som altid, byde på evergreens og en gratis fadøl inden koncerten.

Siden 1993 har B77 Mandskor været et festligt indspark i bybilledet. De har underholdt fra diverse scenekanter i byen, men når de fredag aften går på scenen i Viften til deres årlige koncert, skal de for første gang spille et helt sæt live.
”Vi har eksisteret i 23 år, så det var rart med nogle nye udfordringer,” fortæller korets talsmand Preben Riel, der indrømmer, at der er sommerfugle i maven, inden det går løs.
Mandskoret har altid sunget sangene selv, men med instrumental playback i baggrunden. Korets lydmand Ulf Taube har imidlertid haft held til at overtale korets øvrige medlemmer om, at tiden nu er inde til, at der skal rigtige instrumenter på scenen.
”Det er helt nyt for os, men publikum skal glæde sig, for det lyder skide godt,” lyder det bramfrit fra Preben Riel.
Koret spiller live i første sæt, hvor de, som et pendant til weekendens store 90’er fest på rådhusplænen, vil spille et sæt udelukkende med hits fra 60’erne.

De gode gamle
Efter pausen vil alt være som det plejer, forsikrer Preben Riel. Her spiller mandskoret deres velkendte repertoire med gode gamle evergreens, der er lige til at synge med på.
”Vi elsker at spille vores velkendte sæt, for publikum kender sangene og der er altid god stemning. Det er de gode slagere, og publikum kan næsten teksterne bedre end os,” griner Preben Riel, der håber, at Viften igen i år bliver fyldt.
”Vi har stort set udsolgt hver gang vi spiller i Viften, men det er måske heller ikke så svært, når vi både giver gratis indgang og en gratis fadøl,” siger Riel med et smil.
B77 Mandskor går på scenen fredag aften klokken 20. Dørene i Viften åbner klokken 19.30.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top