Lokal politiker slået i hovedet
morten-boedskov_014_230215_BP.jpg
Personen der slog Morten Bødskov (billedet) er stadig på fri fod. Foto: Arkiv
vold Dét, der skulle have været en hyggelig fodboldkamp med vennerne, udviklede sig i sidste uge til en smertefuld oplevelse for den lokalvalgte Morten Bødskov (S).

Det sker oftere, end man skulle tro, at de personer, som lokalavisen interviewer, markeres tæt af en eller flere bodyguards. Ofte er det politikere, der modtager mange trusler, som bliver ekstra beskyttet, når de færdes på gad-
erne i Rødovre, men selvom Morten Bødskov forleden blev slået ned på Islands Brygge, afviser han at ændre adfærd.
“Det er klart en chokerende oplevelse og jeg er stadigvæk mærket af det. Mit hoved er stadig ømt og tindingen gør ondt. Men det værste er chokket, og at man kan opleve, at folk man indleder en samtale med, pludselig skifter karakter og rejser sig op og slår en i ansigtet,” siger Morten Bødskov.
“Min måde at være på handler om kontakt og dialog med mennesker. Man skal også kunne snakke med dem, man er uenige med. Det var en chokerende oplevelse, og der går sikkert noget tid, før jeg er helt tryg igen, men det kommer ikke til at ændre min hverdag. Han skal ikke ødelægge noget for mig,” tilføjer Bødskov.
Han har flere gange mødt personer, der har været frustreret og ophidset, men har altid haft held til at tale om tingene.
“Det her var noget helt andet. Det var målrettet. Han har tænkt det igennem, siden han så os ankomme og skulle bare lige have bekræftet, at jeg var den rette,” siger Bødskov.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top