Annonce

Kronen på værket
flemming-apotek_001_280416.jpg
På apoteket i Brøndbyøster står Flemming Strøm selv bag kassen og ekspederer kunder. Til efteråret kan du møde ham i Rødovre Centrum. Foto: Brian Poulsen
nyt apotek Rødovre Centrum får et nyt apotek. Flemming Strøm, der i dag driver to apoteker i Brøndby, åbner ’Rødovre Krone Apotek’ til september.

Hvis du til efteråret vil hente receptpligtig medicin i Rødovre Centrum, kan du gøre det fra to apoteker. Ved indgang K, i Elvira Botiques nuværende lokaler, flytter Rødovre Krone Apotek nemlig ind.
Indehaveren af det nye apotek hedder Flemming Strøm. Han er 48 år, uddannet farmaceut, opvokset på Vestegnen og har i en lang årrække arbejdet i medicinalbranchen.
”Jeg er selv kommet meget i centeret som barn, så det er sjovt at være tilbage igen,” siger Flemming Strøm.
For fire år siden blev han apoteker, og i dag har han hovedapotek i Brøndbyøster ved Nygårds Plads samt et andet apotek i Brøndbyvester.
Åbningen i Rødovre bliver dermed det tredje i rækken.
”Det giver nogle gode synergier, når vi har flere apoteker tæt på hinanden,” fortæller byens nye apoteker, der glæder sig til at rykke ind med piller, varerobot og masser af faglighed.
For ham er god kundeservice et mantra, og det vil borgerne i Rødovre opdage.
”Det kan være, det lyder som en floskel, men i den Verden, hvor jeg kommer fra, er der fokus på kunderne og deres behov og det er dét, jeg står for som apoteker. Kunden er ikke en afbrydelse i dit arbejde. Kunden er dit arbejde,” siger Flemming Strøm, der planlægger at indrette lokalerne enkelt, så det bliver let for kunderne at navigere rundt mellem solcremer og kosttilskud.
”Den indretning vi har på de to apoteker i Brøndby virker rigtig godt, så det bliver langt hen af vejen en kopi af det. Det skal være nemt og overskueligt at finde det man leder efter,” siger Flemming Strøm.

En del af sundhedsvæsenet
En lovændring sidste sommer har gjort det muligt for eksisterende apotekere at åbne flere apoteker. Fra politisk side har der været et ønske om større medicintilgængelighed, og det får kunderne nu i Rødovre. For Flemming Strøm har det været en stor beslutning at investere i et nyt og moderne apotek, men han er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning at åbne et apotek i Rødovre.
”Centeret er en perle, og jeg er overbevist om, at der er plads til to apoteker. Vi kommer til at ligge i hver vores ende, og for kunderne vil to apoteker blandt andet betyde kortere ventetid,” siger Flemming Strøm.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top