Jazzholdet er sat
Natacha-Atlas-et-Ibrahim-Maalouf-_100670-credits-by-Denis-Rouvre.jpg
Natacha Atlas er trækplaster i Viften under Copenhagen Jazz Festival. Foto: Denis Rouvre
jazz Viftens program til Copenhagen Jazz Festival er på plads.

De sidste aftaler er underskrevet forud for Copenhagen Jazz Festival, og igen i år kan Viften præsentere et slagkraftigt program med gamle kendinge, internationale stjerner og som noget helt nyt; overraskelser i børnehøjde.
Viften er klar med tre koncerter i koncertsalen med Natacha Atlas, Stanley Jordan The Basily Gypsy Band.
Under åben himmel bliver det en række af de erfarne danske musikere som Jesper Thilo og Jakob Fischer, der står for underholdningen.
”Som noget nyt laver vi en familiedag om lørdagen (den 9. juli, red), hvor vi har børnejazz på programmet. Det er gode rytmer, som børn kan danse til og som helt sikkert vil falde i deres smag,” siger Viftens eventkoordinator Kévin Olivier. Copenhagen Jazz Festival kan opleves i Rødovre og i store dele af København fra den 1. til 10. juli. Du kan se det samlede program på jazz.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top