Annonce

Islev Torv på godt og ondt
islev-torv_003_270616.jpg
A. Morthorst mener ikke, at ukrudt og tomme flakser pynter i blomsterbedene på Islev Torv. Foto: Brian Poulsen
debat Vi har fået renoveret og istandsat Islev Torv med blandt andet blomsterbede, hvor der er plantet meget små planter, der helt bliver væk i skidt og møg, da bedene bruges til tommeflasker, hundelorte, cigaretskod m.v.

Det ville være så godt, hvis kommunen finder vej forbi med en, der kunne tage sig lidt af alle de små planter og samtidig fjerne skidtet. Vi ved jo alle, at skid avler skidt, så få det nu fjernet, så bedene kommer til at se fornuftige ud, og ikke appellerer til at, her kan man smide hvad som helst. En der kunne pusle lidt om de små blomster, så de kan vokse sig store. Det kræver pleje.
Der er mange synspunkter om renoveringen af torvet, men én ting er alle enige om, vi må have nogle bede, der kun er til blomster og buske , så det ikke ender med en losseplads.
Kære kommune, I må gøre det færdigt, I har igangsat, og ikke sådan løbe af pladsen før tiden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top