Annonce

Hyttel blev hyldet
Hyttel-Kongebro.jpg
Tobias Hyttel, her sammen med viceborgmester Jan Kongebro, blev kåret til Årets Idrætstalent i Rødovre. Foto: Arkiv
idrætspris Den 14-årige taekwondo kæmper Tobias Hyttel blev kåret til Årets Idrætstalent i Rødovre for 2015-2016.

Små 300 talentfulde idrætsudøvere, trænere, ledere og forældre fyldte Kulturhuset Viften torsdag aften, da kommunens ungdomsmestre, børn og unge under 16 år, blev hyldet på behørig vis.
En veloplagt konferencier, Kim Hallberg, og viceborgmester Jan Kongebro (S) styrede slagets gang på fornem vis, så aftenen lystigt hastede af sted.

Det hele startede med uddelingen af Årets Idrætstalent, som stod mellem CK Fix Johan Price-Pejtersen, RSIKs Marcus Almquist og Hwarang Taekwondo Klub Rødovres Tobias Hyttel. Efter en tæt afstemning på rnn.dk var der spænding til det sidste.
Selvom RSIK, som altid, var flot repræsenteret og naturligvis heppede på deres holdkammerat Marcus Almquist, så var der ingen sure miner, da det blev afsløret, at Tobias Hyttel blev kåret til Årets Idrætstalent 2015-2016 i Rødovre.
Klapsalverne fyldte Viftens rum, mens den lille superatlet Hyttel spankulerede op på scenen, for at få den ærefulde hyldest og et bevis op hæderen.
”Jeg var rigtig spændt, da jeg skulle op på scenen. Allerede da de tre nominerede blev præsenteret, kunne jeg mærke mit hjerte banke en anelse hurtigere,” sagde en stolt Hyttel, som glæder sig over hæderen.
”Prisen giver mig en anerkendelse af alt mit hårde arbejde og alle de timer, som jeg bruger i min klub, Hwarang Rødovre, i træningscenteret i Roskilde og generelt bare i hverdagen. Og ja… jeg er skide stolt.”

Annonce

Hyttel-Almquist
De to nominerede Tobias Hyttel og Marcus Almquist var to stærke nominerede, men Hyttel løb med prisen.

Tobias Hyttels næste store opgave bliver EM i Rumænien i september måned.
“Jeg er startet med mit træningsprogram mod EM, og en del af min forberedelse er Rødovre Summer Cup, her i juni måned. Derudover kommer min ven, Ranye Drebes, fra Tyskland, som er Europa- og Verdensmester i vægtklassen over mig, op og sparre og træner med mig frem mod EM, som jeg glæder mig rigtig meget til,” fortæller Rødovres idrætstalent 2015-2016.

Grin og dans
Efter Hyttel blev hyldet, blev alle mestre hevet op på scenen og behørig hyldet hold efter hold, udøver efter udøver, i alt 152 af slagsen, ganske fascinerede.
Da klapsalverne havde lagt sig, blev de overtaget af smil og grin, da tryllekunstneren Mr. Mox overtog scenen og tryllebandt både små og store i en halv time.

Men så skreg maverne også efter mad, så ’byg-selv-burgerne’ leveret af World Cup Hallen faldt i god jord. Da maverne var fyldt op, stod resten af aftenen på diskotek, men om dansegulvet blev fyldt skal være uskrevet, for diskoteket er i fuld gang i skrivende stund.

Vi er mestrene-2016
Sådan ser de ud, når 152 mestre samles på rådhuspladsen i Rødovre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top