Annonce

Fotoklub zoomer ind
Trinidad-Tom-gade.jpg
En tom gade midt i Trinidad. 10 medlemmer af Rødovre Fotoklub viser deres billeder frem på Rødovre Bibliotek her i juni måned. Foto: Jens Gaarde
udstilling Medlemmerne af Rødovre Fotoklub viser deres bedste billeder frem på biblioteket i juni måned.

Det siges, at et fotografi kan fortælle mere end 1000 ord. Hvilke historier de lokale pletskud fortæller, skal være usagt, men som borger har du resten af juni måned mulighed for at se, hvilke personer og motiver der har været en tur forbi linsen hos medlemmerne i Rødovre Fotoklub.
10 af medlemmerne udstiller, med fernisering i morgen, torsdag, klokken 17, hver især fire udvalgte billeder. To portrætter, et billede hvor bevægelse er temaet og til sidst et valgfrit billede.
Klubbens formand Dan Norén håber at se mange i morgen eftermiddag til ferniseringen, hvor der vil være mulighed for at få en snak om billeder og få inspiration til selv at tage billeder på en ny og spændende måde.
”Formålet med klubben var at skabe en uformel fotoklub i Rødovre Kommune, hvor der er plads til fotointeresserede med forskellige udgangspunkter. Om du er absolut begynder, let øvet, halv- eller helprofessionel betyder intet. Netop forskelligheden er en styrke i klubben. Vi er der for at lære af hinanden og være sammen om en fælles interesse,” siger Dan Norén om udstillingen og ferniseringen.

En del af Kulturnatten
Hvis du ikke kommer forbi udstillingen i juni måned, kan du også møde fotoklubben til Kulturnatten den 9. september.
Rødovre Fotoklub var sidste år en del af Kulturnatten, hvor de på Rødovre Bibliotek tog gratis portrætbilleder af 150 personer.
”Det var en stor succes, så det gentager vi i år. Alle har efterfølgende mulighed for at få deres billede tilsendt på mail,” fortæller Gorm Skovsted, der er medlem af Rødovre Fotoklub.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top