Annonce

Flugtbilist sigtes for forsøg på manddrab
politi_024_190516.jpg

To ældre kvinder er blevet snydt af tricktyve - har du set gerningsmændende?

Politiet har anholdt en 22-årig mand og sigtet ham for forsøg på manddrab. Foto: Brian Poulsen
politi Politiet har anholdt en 22-årig mand i forbindelse med sagen, hvor en 24-årige mand blev kørt ned ved krydset Tårnvej og Slotsherrensvej. Politiet mener, at der var tale om en bevidst handling, og sagen efterforskes som forsøg på manddrab.

Den 24-årige mand der fredag i sidste uge blev majet ned for øjnene af ni børnehavebørn er forsat i kritisk tilstand. Politiet oplyste mandag eftermiddag, at manden stadig er indlagt.
I en pressemeddelelse oplyser de samtidig, at en 22-årig mand er anholdt for at føre bilen, og at politiets efterforskning viser, det var en bevidst handling, da den 24-årige blev kørt ned.
Den 22-årige vil i morgen blive fremstillet i retten sigtet for forsøg på manddrab. Politiet oplyser samtidig, at de ikke har yderligere kommentarer i sagen, før den 22-årige er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup i morgen klokken 09.

Efterlyser stadig vidner
I dagene efter trafikulykken ledte politiet intenst efter flugtbilen, der forsvandt efter påkørslen med synlige skader.
Det er politiets vurdering, at flugtbilen, efter påkørslen, kørte ad Tårnvej, Jyllingevej, Nordre Ringvej for at ende i Fabriksparken i Glostrup. Politiets efterforskning har fastslået, at bilen siden er blevet sendt til autoophug.
”Selv om vi nu ved, hvad der er blevet af bilen, så hører vi meget gerne fra vidner, der har set den sølvgrå Toyota før og efter den blev brugt til forsøg på manddrab,” siger politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.
Der er tale om en sølvgrå Toyota Corolla årgang 1997 med registreringsnummer BA 74 759. Hvis du har set bilen umiddelbart før påkørslen klokken 11.50 på Tårnvej i Rødovre eller i tiden efter, så hører politiet meget gerne fra dig.

Annonce

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top