Annonce

Fest for forskellighed
mangfoldighedsfestival2014_SS-33.jpg
Årets mangfoldighedsfestival rammer Rødovregaard på lørdag. Igen er der masser af ting at prøve selv. Foto: Arkiv
fest Forskellige børn leger bedst. Til mangfoldighedsfestivalen er der fokus på børn og alt det vi kan lære af dem.

Hvis du er til musik, leg og mad krydret med….krydderier, så ifør dig dit store smil og besøg Mangfoldighedsfestivalen på lørdag fra kl. 11 til 17 på Rødovregaard.
Her er der masser af underholdning og sjove aktiviteter, når byens mange mangfoldige foreninger viser sig frem for deres bedste side.
Der er også et børneloppemarked, for netop børnene er temaet for årets mangfoldighedsfest. Og det er ikke tilfældigt.
“Kigger vi rundt i landet, på skoler og børnehaver kan vi se, at børn leger godt sammen og børnene er et godt forbillede. Det er noget de voksne kan lære af, de tager ikke de kulturelle forskelligheder med sig,” siger Nenad Radulovic, formand for Integrationsrådet i Rødovre.
Han åbner selv ballet fra talerstolen, og er ikke i tvivl om, hvorfor mangfoldighedsfestivalen er det bedste du kan få ud af din lørdag.

Udveksler kultur
“Rødovre er gode til integration og det skal vi vise de nye flygtninge og borgere, som vi håber kommer. Vi bruger årets festival på at du kan smage på verden og have det sjovt med dine venner og børn. Du kan udveksle idéer og kulturer og høre musik og se kunst,” siger han og fortsætter:
“Vi er så mange forskellige kulturer i Rødovre, og det virker rigtig godt. Nu skal vi også slå et slag for, at få integreret de nye flygtninge og borgere, der kommer hertil. Vi skal få dem ind på arbejdsmarkedet og vise dem, hvor gode vi rødovregensere er til at tage imod dem. Hvis du har noget du vil sælge på børneloppemarkedet, skal du bare pakke dit tæppe og dine ting og tage dem med. Der er også eventyrhule og kaffemaling, børneteater, musikopvisning og masser af andet sjov.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top