Annonce

Fanget af politihund
politi_017_190516.jpg
En politihund fangede fredag eftermiddag en 20-årig mand, der forsøgte at stikke af fra politiet. Den anholdte havde ikke noget kørekort og var samtidig påvirket af narkotika. Foto: Brian Poulsen
politi Det er sjældent en god idé, at forsøge at flygte til fods med en politihund i hælene. Det fik en 20-årig at mærke i søndags i Ruskær.

En 20-årig mand fra Rødovre blev søndag cirka klokken 14.45 anholdt og lagt i håndjern efter at være blevet nedlagt af en politihund.
Politiet var kort tid forinden blevet opmærksom på den 20-årige mand, der kørte usikkert i bil i Ruskær.
Da politiet ville standse manden, accelererede han imidlertid kraftigt. Kort tid efter parkerede han sin bil i et forsøg på at stikke af til fods. Desværre, for ham, sendte en politibetjent sin tjenestehund afsted og kort tid efter var manden anholdt. Det viste sig senere, at manden ikke havde kørekort og samtidig var påvirket af stoffer.
Politihunden fandt også en pose, som indeholdt narkotika og manden blev derfor også sigtet for at være i besiddelse af stoffer. Manden har erkendt alle forhold.

Brand i lejlighed
Et andet sted i byen var der brand i en lejlighed fredag aften.
Klokken 19.30 kom der meldinger om røg fra et vindue i et lejlighedskompleks på Nyholms Allé. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol og kunne konstatere, at branden var startet i en sofa. Lejlighedens beboer havde røget to cigaretter, inden han forlod lejligheden og brandvæsnet vurderer, at det med stor sandsynlighed har været årsag til branden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top