Annonce

Familien Rødovre skal i skoven
pensionisttur-billetkoe_003_160615.jpg
Den 22. juni kommer du til at se dette syn på rådhuspladsen. Foto: Brian Poulsen
skovtur Skal der være nostalgi, så lad der være nostalgi. Der er noget om snakken, der er sjovest på bakken, især, hvis du besøger den gamle legeplads i skoven sammen med hundredvis af venner.

Der findes ikke mange ting, der slår maden på Peter Liep i nostalgisk danskhed. Det skulle da lige være byen Korsbæk eller Dyrehavsbakken. Til årets skovtur for pensionister i Rødovre, får du det hele på én gang.
“Vi mødes klokken 8 i Viften til morgenkaffe og friskbagte croissanter. Turen går til Peter Liep på Bakken med pause ved Brede Værket, hvor vi får en øl eller vand. På Peter Liep får vi serveret en forret og hovedret, inklusiv én genstand. Efter en pause, hvor vi kan besøge Korsbæk på Bakken, serveres kaffe og lagkage, med efterfølgende underholdning af en bakkesangerinde. Vi kan ikke have sådan en tur uden en rigtig bakkesangerinde,” siger Dorthe Rudolph fra Rødovre Kommune.
Turen forventes at slutte på rådhuspladsen klokken 18.

Find kalenderen frem
Der forventes at blive rift om billetterne, så Rødovre Kommune inviterer derfor alle pensionister og efterlønsmodtagere på skovtur både den 9., 10., 11., 15., 16. og 17. august. Som altid handler det om at finde sin plads i “slangen,” der er blevet folkeord for den kø af pensionister, der vil sikre sig en plads på den tur, der passer bedst i kalenderen.
Billetterne sælges i Viften onsdag den 22. juni fra klokken 9 til 13. Prisen er 150 kroner per deltager og skal betales kontant. Ved billetkøbet skal du vise legitimation med din nuværende adresse, da turen kun er for Rødovre Kommunes pensionister og efterlønsmodtagere.
Under billetsalget byder Rødovre Kommune på en kop kaffe i Viften.
“Datastuerne vil også være til stede, så du kan få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig godt i gang, både med NemID, mails, e-Boks, borger.dk og hjælp til at ‘gå i banken’ på den digitale måde. Du kan også møde sundhedscenteret og få en snak om de tilbud de har. Sidst, men ikke mindst, vil der være repræsentanter fra SeniorRådet, så du kan høre nærmere om deres arbejde,” oplyser Dorthe Rudolph.

Annonce

Også for kørestole
Eventuelle restbilletter bliver solgt i Borgerservice på Rådhuset fra torsdag den 23. juni.
Hvis du bruger kørestol, kan du og din hjælper deltage på skovturen enten onsdag den 10. august eller mandag den 15. august.
Begge dage har kommunen sørget for en minibus med lift, der har plads til seks kørestolsbrugere. Billetterne sælges efter ‘først-til-mølle-princippet’. Du skal huske, ved køb af billet til dig og din hjælper, at gøre opmærksom på, du er kørestolsbruger.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top