Dinoer løs i centeret
iStock_000022338357_XXXLarge.jpg
Sommerferiebilletterne kan købes i Informationen i Rødovre Centrum Foto: Presse
sommersjov Brølende fortidsøgler vender tilbage til centeret hen over sommeren. Det samme gør ’sommerferiebilletten’, der i år støtter Røde Kors med fem kroner per solgt billet.

Da der sidste sommer flyttede et helt kuld dinosaurusser ind i Rødovre Centrum, var det så stor en succes, at de store dyr nu vender tilbage.
Frem til den 7. august vil der flere steder i centeret været opstillet ’levende og brølende’ dinosaurer
”Dinosaur-udstillingen var en kæmpe succes sidste år. Der kom rigtig mange besøgende for at se de farlige forhistoriske dyr, og vores Information bliver allerede nu spurgt af kunder, hvornår deres ’poder’ kan se dinosaurerne,” fortæller Louise Dühring, der er eventkoordinator i Rødovre Centrum.
Igen i år vil der ved
alle dyrene være infotavler, hvor man kan læse om racen og blive klogere på fortidens store og farlige dyr.

Ingen sommer uden feriebillet
Dinosaurer-udstillingen bliver ikke den eneste sommerferieaktivitet i løbet af sommeren. Den traditionelle sommerferiebillet er blevet en sand centerklassiker, hvor børn og
unge kan veksle små billetter til mad, frugt og legetøj i centerets butikker.
”Det er blevet en tradition med vores feriebillet, og kunderne forventer det. Som noget nyt i år er der, ud over en gratis badetur i Vestbad, også gratis entré til Ejbybunkeren for børn under 16 år,” siger Louise Dühring om årets billet, der samtidig har et velgørende sigte.
Billetten koster 45 kroner og centeret donerer fem kroner til Røde Kors for hver solgt billet. Sidste år blev der solgt intet mindre end 13.600 billetter og hvis det gentager sig i år, vil centeret dermed donere 68.000 kroner til Røde Kors.
Rødovre Centrum har et samarbejde med Røde Kors hele jubilæumsåret, og de penge der bliver kastet i springvandet i Rotunden, går også til
Røde Kors.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top