Annonce

Den lokale bold
BOLD-1_090607_BP.jpg
seriebold Det er tæt på at sommerferien, snart er over den lokale fodbold. Dog ikke på Elstedvej, hvor BK Rødovres herrer slutter sæsonens på lørdag. I weekenden. Avartas divisions-reserver sluttede af med en pinlig sæk i Farum.

Smæk af tophold
Avartas serie 1 mandskab fik ørerne i maskinen, da de tabte 7-0 i Farum, der er rækkens suveræne førerhold og derfor tager turen op i Sjællandsserien.
Avarta sluttede på sjettepladsen og er klar til endnu en halvsæson i serie 1.
B77, i samme række, sluttede sæsonen med spille 2-2 ude mod Gladsaxe-Hero og endte på en syvendeplads.
”Vi spillede 2-2 i den sidste kamp i turneringen,” fortæller B77 træner Thomas ’J’ Jørgensen. Han fortsætter:
”Kampen bare meget præg af en sommerkamp. Begge hold have intet at spille om, og var nærmest gået på ferie. Vi startede godt og havde en del chancer, men gik fuldstændigt i stå, og kom bagud 2-0, som det stod, da de to hold gik til pause.”
”Vi fik foretaget nogle ændringer og sad på det hele i 2 halvleg. Patrick Widén reducerede, og fem minutter senere udlignede vi på et mål af Nicklas Raaberg. Derefter havde vi masser af chancer, men igen var vi for uskarpe. 2-2, fint resultat, og vi fik målsætningen opfyldt ved at blive i serie 1,” slutter ’J’.

Damerne røg ud
BK Rødovres damer sluttede halvsæsonen med at vinde 0-1 i Birkerød, som dermed røg ud sammen med BK Rødovre, da Herlufsholm overraskede ved at vinde 0-3 i Damsø.
Dermed sluttede de tre bundhold alle på 17 point, men Herlufsholm havde lige præcis den bedste score, da de scorede to vigtige mål i overtiden, så de vandt med de nødvendige cifre tre mål.

Annonce

BK Rødovres herrer i serie 1 slutter sæsonen på lørdag den 25. juni klokken 15 ude mod Østerbro IF.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top