Annonce

Den lokale bold
Islev-BOLD_Vejleåparken_04-05-03_3_net.jpg
Foto: Arkiv
fodbold Puh ha - endnu en weekend med masser af nederlag. Kun Islev vandt og i morgen, onsdag, kan de sikre sig oprykning til serie 3.

Sindene i kog på Fyn
Avarta spiller på lørdag klokken 15 sæsonens sidste kamp, når det fynske hold fra Næsby kommer på besøg i Espelunden.
De to holds første opgør endte 4-0 til Næsby, der ligger på en delt tredjeplads med Avarta, da de begge har 36 point, Næsby dog en bedre målscorer. Fynboerne har i øvrigt ikke tabte i syv kampe i træk, hvilket man ikke kan skrive om Avarta, der tabte 3-0 i Dalum i weekenden.
Det ser ud til, at Avarta har haft det svært på Fyn, mens det er anderledes, når fynboerne er kommet til Espelunden og mon ikke Benny Gall og tropperne vil gøre alt for at holde den flotte hjemmebanestatistik på lørdag.
Nederlaget i lørdags var, ifølge kampreferaterne på Dalums og Avartas hjemmesider, ikke fortjent. De grønblusede pressede alvorligt på i 2. halvleg, og misbrugte flere store chancer, og så kom sindet i kog, da den ene linjedommer underkendte et ellers sikkert mål af Avarta til 0-1.
Efter kampen, ifølge Avartas hjemmeside, så var træner Gall, da heller ikke helt tilfreds med weekendens dommertrio.
“…jeg, som ansvarlig for holdet, lader mine følelser gå ud over dommertrioen efter kampen. Selvom vi bliver bortdømt, var denne opførelse ikke i orden og det undskylder jeg overfor dommertrio, Avarta og mine spillere, uanset hvor umulige og utilfreds jeg så end måtte være med omgivelserne, men det må jeg selvfølgelig lære af,” siger Benny Gall blandt andet til avartaelite.dk.

Tog point fra topholdet
BK Rødovres herrer i serie 1 leverede et flot resultat, da de i weekenden spillede 1-1 mod topholdet Husum. Rødovre kom foran efter fem minutters spil, men topholdet udlignet inden uret havde rundet 10 minutter, hvorefter begge forsvar holdt stand resten af kampen.
BK Rødovres damer blev endnu engang tromlet ned af topholdet Greve, som vandt 1-6 på Elstedvej. Marie Kristensen reducerede til 1-5 med fem minutter tilbage af kampen, hvilket var Rødovres første mål i 338 minutter.
I den sidste kamp skal Rødovre til Birkerød, og der kræves end sejr på mindst fire mål, hvis Rødovre skal undgå nedrykning, samtidig skal Herlufsholm tabe point.

Annonce

B77 og Avartas reserver tabte
I serie 1 under SBU tabte både Avarta og B77 i weekenden, så begge hold definitivt spillede sig ud af oprykningskampen.
Avarta tabte 2-5 til Gladsaxe-Hero, mens B77 tabte 3-4 til Blovstrød, som dermed har besejret både Avarta og B77, efter Blovstrød er rykket ud af serie 1. Noget af en ubrugelig slutspurt.
“Det kørte ganske simpelt ikke for os. Vi kæmpede godt, men boldmæssigt var det skidt,” sagde træner Thomas ‘J’ Jørgensen om kampen. Han fortsætter:
“Vi var klar i de første 10 minutter, hvor vi spillede super godt og om foran 1-0 ved Mikkel Tribler. Derefter er vi slet ikke med i 1. halvleg, og er bagud 1-3, da vi gik til pausen. Efter et par udskiftninger kom vi bedre med i 2. halvleg, men det er stadig skidt, selvom vi reducerer til 2-3 ved Miki Mikkelsen.”
“Desværre fik Blovstrød et straffespark, så vi kom bagud 2-3. Mikkel Tribler reducerede til 3-4 på straffe to minutter senere, men det var for sent og Blovstrød vandt fortjent kampen,” siger B77-træneren, der ikke lægger skjult på, at han glæder sig til sommerferien.

Tæt på oprykning
I serie 4 kæmper Islev indædt for at kunne fejre oprykning til serie 3. Holdet fra Espelunden kom et vigtigt skridt nærmere serie 3, da de vandt med 0-5 i Brede i weekenden. I morgen aften, onsdag, klokken 19 spiller Islev hjemme mod B77, som samtidig er sidste spillerunde.
Vinder Islev den kamp, rykker de op, mens B77 rykker ud, hvis bundholdet Brøndbyernes IF samtidig får point. Så der bliver masser at spille om for de to hold i lokalopgøret.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top