Deltag i glæden Socialdemokrater
KB-salen_009_150216_BP.jpg
Dansk Folkepartis Henrik Kalat langer kraftigt ud efter Socialdemokraterne efter debat på sidste uges kommunalbestyrelsesmøde om den såkaldte værdighedsmilliard. Foto: Arkiv
debat Hvor svært kan det være socialdemokrater! Deltag dog i glæden over, at Dansk Folkeparti via Finansloven har sikret, at de ældre i landets kommuner får tilført ialt 1 mia. kr. de næste 4 år via Værdighedsmilliarden. For Rødovre 7,2 mio. kr. hvert år.

På det seneste møde i kommunalbestyrelsen nedgjorde socialdemokratiet på skammeligeste vis, at Regeringen med DF havde aftalt puljen specifikt og således, at pengene ikke havnede i kommunernes kasser uden lokalpolitiske aftaler.
Man skal huske på, at det stort set er S og V som sidder på pengekassen rundt om i landets kommuner. Det er derfor i Folketinget at DF har mulighed for, via Finansloven, at få vedtaget en politik til gavn for de ældre rundt om i kommunerne. Socialdemokraterne får det til at lyde som en dårlig idè fordi det kommer fra Folketinget/DF. Men når de ikke selv formår at forbedre de ældres vilkår, så må andre sørge for det.
Lokalt har vi forhandlet os til en aftale der blandt andet tilfører 2,5 mio. kr. til ekstra aftenvagter på vore plejehjem. Så i DF glæder vi os over den samlede aftale, selv om vi ikke fik vort forslag om cykelture med de ældre igennem. Besynderligt, for S påstår at kommunen har disse cykler! Ingen har set dem i action. Der eksisterer 2 stk. som ligger ubrugte i en kælder på Ørbygård og S kunne blot have oplyst antallet af ture som de ældre har haft glæde af? Masser af andre kommuner benytter disse cykler. Det sammen sker rundt omkring i Europa og det har nu bredt sig til et par lande i Sydamerika. Det vender DF tilbage til senere, for de ældre skal have glæde af idèen – selv om S er imod.

Ikke patent på omsorg
Det er DFs opgave, at sørge for at de mange penge kommer de ældre til gode. Det vil vi fortsætte med i de kommende år. Socialdemokratiet har ikke patent på omsorgen til de ældre. Dertil er konkurrencen fra DF blevet for stor.
Og det er sundt – for de ældre.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Deltag i glæden Socialdemokrater”

 1. Jan K siger:

  Populistisk fis og en begmand, magen til intetsigende indlæg skal man vente år på. DF er og bliver en flok levebrøds-politikere, hvoraf der sidder 5-6 på Christiansborg, som besidder evner at forføre folket, med Blålys som de forventer alle andre skal føre ud i livet, for arbejde skal de ikke selv. Så der hele baglandet af godtroende landsby-tosser, der snakker om cykler og selv tror på at i har skaffet 1 Mia. Suk…. Prøv at tage arbejdshandskerne på, istedet for konstant at spinne omtale ved at påpege fejl, som i ikke gider selv at deltage med at rette op på.

  Klaphat

 2. Michel Berg siger:

  Kære DF

  Glæden bliver stor når det lykkedes af få afskaffet omprioriteringsbidraget med besparelser på 52 millioner, som DF var med til at understøtte. De 7,2 million er et meget lille plaster på såret.

  Ydermere er den administrative byrde for pengene Usammenlignelig. Jeg håber ikke i planlægger at kommunerne skal udvikle nye politikker hver gang der kommer håndøre på bordet.

  hilsen
  Michel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top