Annonce

CK Fix afholder cykelløb
WEB_CK-Fix_U19-i-Belgien.jpg
Team CK Fix Junior Elite Rødovre deltog i to store belgiske U19 løb i weekenden. Det blev til en anden- og fjerdeplads som de bedste placeringer. Fra venstre ses Mads Pals Thomassen, Oliver Errebo, Andreas Kruse, Johan Price-Pejtersen og Oliver Nielsen. Foto: Privat
cykelløb På lørdag afholder CK Fix cykelløb, men køres i Hedeland, for der er ikke muligheder i Rødovre. CK Fix' U19 hold var til løb i Belgien.

CK Fix er værter, når der på lørdag køres cykelløb i Hedeland med start og mål på Tranemosevej.
Der køres i mange forskellige klasser lige fra U11 til ryttere fra 70 år. Det første løb starter klokken 8, og er for U15 drenge samt U16 piger, der kører 40 kilometer.
Det sidste løb køres klokken 11:40, som er for herrer over 60 samt over 70 år.
Det er en rundstrækning på 10 kilometer i kuperet terræn og der er såmænd også 100 meter, hvor der køres på grus. Så det er en halv barsk rute, som rytterne skal ud på.
Fordi rytterne flere gange kommer forbi målområdet, er det en tilskuervenlig rute.

Pris-nomineret blev nummer 2
I lørdags deltog Team CK Fix Junior Elite Rødovre i et løb i Geraadsbergen i Belgien. Der blev kørt 85 kilometer og cirka 900 højdemeter.
”Hele teamet kørte et super godt løb, og Johan Price-Pejtersen kørte en flot andenplads i hus. Han kom afsted i et 2-mands udbrud, men blev desværre slået på målstregen,” fortæller teamchef Nikolaj Rønhede om Price-Pejtersen, der er nomineret til årets idrætstalent i Rødovre.
Dagen efter lagde de belgiske veje atter underlag til rytterne fra CK Fix, da de deltog i det 90 kilometer lange provinsmesterskab nær Limburg i byen Hamont-Aschel.
”Ruten var helt flad, men med mange sving, der gjorde løbet teknisk krævende. Her arbejdede alle rødovredrengene godt sammen. Mads Pals spurtede sig til en flot 4. plads. Johan Price-Pejtersen blev nummer 6, Oliver Errebo nummer 12, Andreas Kruse nummer 16 og Oliver Nielsen sluttede som nummer 28,” slutter Rønhede.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top