Børn er ikke født uopdragne!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Er børn blevet mere uopdragne? Svaret er JA – og det er deres forældre i øvrigt også!

Vi taler ikke længere om curlingforældre, men om bulldozerforældre. Det er ikke længere nok bare lige at puffe andre børn væk, de andre skal mejes ned, skovles væk og også gerne ydmyges undervejs. INGEN skal stå i vejen for MIT barn!
Hvis man tillader sig at irettesætte et bulldozer-
barn, så kommer der en bulldozer-forældre bagefter – og så er vi ud i ”min far er stærkere end din far” – bare i en live-version. Så får man ryddet overmunden, bare fordi man har været så fræk at sige ”schyyy” til barnet.
Det er sgu som regel ikke
børnene, der er noget galt med. Det er helt klart deres forældre. Det er med børn som med hunde. Hvis man ikke opdrager på dem, så bliver de UTÅLELIGE for deres omgivelser. Jo større ungerne bliver, jo mere utålelige bliver de. Det ender med, at kun deres egne forældre kan holde af dem.
Når forældrene så finder ud af, at lærerne har problemer med ungerne. Og andre børn har problemer med dem. Så leder man efter en diagnose. Det må være ADHD, OCE, Autisme. Næ, det er bare dig som forældre som burde have diagnosen USF: Uegnet som forældre. Du har ikke opdraget på dit barn og det betaler alle andre så prisen for.
Jeg plejer ikke at opdrage
på andres børn – MEN deres forældre kan godt få en opsang.
Nu var jeg i det Kgl. Teater i går. Der var sgu nogle, der havde taget deres 12-18 måneder gamle baby med til en klassisk koncert.
Ungen skreg selvfølgelig igennem hele forestillingen. Men Bulldozer-moren, gjorde ikke andet end at sige ”Schyy”. Næ, for selvfølgelig havde hun KRAV på at gå i det Kgl. med sit skrigende yngel. Det kan godt være, at der sad 1500 mennesker og følte, de havde købt billet til noget andet end en skrigende baby. Men hvad fanden, det må man jo finde sig i, når der er en bulldozer i teatret.
Det er jo ikke barnet, der er noget i vejen med. Det er moren. Jeg så moren efter forestillingen og jeg havde bare SÅ meget lyst til at give hende en røffel. Men lige som alle de andre publikummer, sagde jeg heller ikke noget. Jeg er vel opdraget.
Jeg vidste godt hvad jeg skulle sige, men jeg er sikker på, at lige meget hvad jeg sagde, så ville bulldozer-forældrene være rørende enige om, at det var mig, der havde et problem og hadede børn.
Jeg ved godt at man
ikke kan få et barn på 12-18 måneder til at holde mund på kommando, men det VED barnets forældre vel for fanden også. Så hvorfor tog de så barnet med? Fordi de var ligeglade, hvad andre måtte synes om den sag.
Lige netop DET er problemet. 1500 mennesker fik ødelagt deres koncertoplevelse på bekostning af to idioter, som ikke har lært at tage hensyn. Intet under, at deres baby – også – bliver utålelig.

Kommentarer

1 kommentar om “Børn er ikke født uopdragne!”

  1. MichaelO siger:

    Jeg vil mene at når en publikummer ikke kan forstå at det øvrige publikum ikke kom for at høre barnegråd, så bør arrangøren forsvare de øvrige tilstedeværendes oplevelse og bede de pågældende om at forlade salen.
    Derudover er det jo bare at konstatere at nogle forældre ikke fatter at de ikke kan slæbe børn med alle de steder de gerne selv vil hen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top