Annonce

B77 pokal-færdige
Islev-BOLD_Vejleåparken_04-05-03_3_net.jpg
fodbold B77 tabte i pokalturneringen, mens Islev vandt og rykkede op i serie 3.

Islev vandt sikkert med 4-0 over B77 på hjemmebane onsdag aften i Espelunden. Dermed avancere Islev til serie 3, da holdet sluttede på andenpladsen, som er lig med oprykning.

På samme tidspunkt spillede B77 i pokalturneringen mod Ballerup-Skovlunde (BSF), der spiller i Sjællandsserien. Kampen på Valhøj Skole endte 0-1 (0-1), som B77s træner Thomas ‘J’ Jørgensen ser på denne måde:
“Vi var opsatte på at komme op på hesten, efter to skidte kampe i turneringen. Men vi må sige, at i de første 25 minutter, da sad de på det meste og kom foran efter 20 minutter, hvilket var fortjent.”
“Vi kæmpede sindssygt, og kom mere og mere ind i kampen. Vi havde et par chancer, som blev klaret af deres målmand. Et minut før pausen ramte vi stolpen på et hovedstød, men desværre stolpe ud og så var bagud 0-1 ved pausen.”
“I anden halvleg sad vi på alt, og havde dem spillet fuldstændigt i bund. Vi ramte stolpen igen, denne gang efter et direkte frispark. Vi brændte en friløber, og havde flere forsøg, som deres målmand er heldig med at redde. Nærmere kom vi ikke, og pokaleventyret sluttede desværre her,” forklarer ‘J’ og fortsætter:
“Men vi tager med, at vi har spillet lige op med to hold, som var tæt på at rykke op i Danmarksserien, men dumpede på sidste spillerunde. Det er fandme stærkt af os, og viser, at når vi er klar, så hører vi til i Sjællandsserien. Men kæmpe ros til drengene som kæmpede fantastisk, og spillede super god bold, hvilket BSF’ træner også komplementerede,” slutter Thomas Jørgensen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top